• امروز : دوشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024
کل پست ها: 71598اخبار امروز : 0
7

برگزاري همايش نقش بانوان در پيشگيري از اعتياد در اصفهان

  • کد خبر : 2406
  • ۱۶ تیر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۳

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همايش نقش بانوان در پيشگيري از اعتياد گفت: بروز اعتياد در خانواده به مثابه بروز بحران است و لازمه آن مديريت بحران مي‌باشد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ دكتر محمدمهدي اسماعيلي در اين همايش كه در سالن همايش‌هاي اداره برق منطقه‌اي […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همايش نقش بانوان در پيشگيري از اعتياد گفت: بروز اعتياد در خانواده به مثابه بروز بحران است و لازمه آن مديريت بحران مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ دكتر محمدمهدي اسماعيلي در اين همايش كه در سالن همايش‌هاي اداره برق منطقه‌اي استان برگزار شد، هدف عمده مبارزه با مواد مخدر را پيشگيري اوليه دانست و گفت: بررسي كارنامه ۳۴ ساله ما در اين حوزه نشان مي‌دهد كه روز به روز بر آگاهي ما از اين معضل افزوده مي‌شود و همچنين با تغيير قانون‌ها و ديدگاه‌ها نسبت به افراد معتاد، فضاي كار در اين حوزه هموارتر شده است.

وي افزود: بروز اعتياد در خانواده به مثابه بروز بحران است و لازمه آن مديريت بحران مي‌باشد، بنابراين وظيفه دستگاه‌هاي متولي توانمندسازي خانواده‌ها جهت مديريت اينگونه بحران‌هاست تا با اين رويكرد بتوانيم از بسياري از معضلات اجتماعي ديگر مثل كودكان يا زنان خياباني، طلاق، فقر و… پيشگيري كنيم.

دكتر اسماعيلي يكي از طرح‌هاي در دست پيگيري شوراي هماهنگي استان را راه‌اندازي خانه‌هاي آموزش و مشاوره ويژه خانواده‌هاي در معرض خطر عنوان كرد و گفت: با استقرار اين خانه‌ها در حقيقت به يك حمله‌ي پيشگيرانه دست خواهيم زد.

وي از اداره كل امور اجتماعي استانداري خواست كه به موضوع فعال كردن سمن‌هاي داراي رويكرد پيشگيري از اعتياد بيش از پيش توجه كنند.

همچنين در اين همايش نبي‌اله شاه‌محمدي، رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ضمن تقدير و تشكر از همكاري دفتر امور بانوان و خانواده استانداري استان در برگزاري اين همايش مفيد، با اشاره به برخي موارد حقيقي اعتياد در جامعه به ارائه مطالبي در خصوص ضرورت برگزاري برنامه‌هايي از اين نوع براي آگاه‌سازي هرچه بيشتر بانوان استان پرداخت و از همه حاضرين درخواست كرد تا با ارتقا دانش خود در اين زمينه به انجام رسالت پيشگيري از اعتياد در خانواده و جامعه كوچك اطراف خود بيشتر توجه كنند.

عاطفه تركي مديركل امور بانوان و خانواده استانداري اصفهان نيز در اين همايش گفت: مشكل اعتياد تنها مشكل نهادهاي دولتي استان نيست بلكه لازم است تك تك اعضا خانواده و خصوصا بانوان با توجه به نقش كليدي كه در امور خانواده دارند، در حوزه پيشگيري از آن فعالانه اقدام كنند.

وي در ادامه، افزايش آگاهي خانواده‌ها در خصوص شناخت انواع مواد، عوارض آن و تاثيرات كوتاه مدت و بلند مدت را از جمله موثرترين اقدامات و مخصوصا اولين گام در اين پيكار دانست و از بانوان حاضر در همايش خواست تا با ايجاد جو امنيت همراه با اعتماد و آرامش در خانواده هرچه بهتر و موفق تر در اين مسير گام بردارند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان 92/4/16

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=2406

برچسب ها