• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
8

کاهش شاخص های جرائم مواد مخدر در یزد نشان دهنده فعالیت مستمر نیروی انتظامی است

  • کد خبر : 23739
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲

معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: کاهش بسیاری از شاخص های جرائم مواد مخدر در این استان نشان دهنده فعالیت های مسئولانه و مستمر نیروی انتظامی و تعامل دستگاه های قضایی، امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی یزد است. به گزارش ایرنا ، محمدعلی طالبی روز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر […]

معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: کاهش بسیاری از شاخص های جرائم مواد مخدر در این استان نشان دهنده فعالیت های مسئولانه و مستمر نیروی انتظامی و تعامل دستگاه های قضایی، امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی یزد است.

به گزارش ایرنا ، محمدعلی طالبی روز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد با تاکید بر تدوین برنامه های عملیاتی در مبارزه جدی با مواد مخدر در این استان را ضروری خواند و افزود: وظایف همه دستگاه های اجرایی و نظارتی استان یزد باید در حوزه مبارزه با مواد مخدر دقیق مشخص شود.

وی ادامه داد: بررسی نقاط ضعف و قوت دستگاه های محتلف اجرایی این استان در نحوه مدیریت مبارزه با مواد مخدر از امور مهمی است که باید مورد بررسی و نظارت قرار گیرد .

این مسئول خاطر نشان کرد: برای تحقق اهداف در مبارزه با مواد مخدر باید ستاد نظارت بر اجرایی شدن طرح نقشه راه پیشگیری از اعتیاد در سطح این استان تشکیل و وظایف محوله را انجام دهند .

طالبی ، اولویت بندی طرح های مبارزه با مواد مخدر در استان یزد را یک ضرورت ذکر کرد که ستاد نظارت و دستگاه های مرتبط باید ماموریت های محوله رل برای اجرایی شدن برنامه ها انجام دهند .

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی یزد تاکید کرد: افزایش کشفیات مواد مخدر سالجاری در این استان نشانه فعالیت های جدی نیروی انتظامی استان و همکاری مردم و مسئولان است .

طالبی بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در یزد در راستای مدیریت و کنترل طرح مبارزه با مواد مخدر را مورد تاکید قرار داد و خواستار استفاده از آنها در اجرای برنامه ها شد .

جانشین فرماندهی انتظامی یزد نیز در این نشست گفت: در سالجاری در این استان ۲۷ تن انواع مواد مخدر در کشف و ضبط شده که نسبت به مدت مشابه بر افزون بر ۱۰۶ درصد افزایش نشان می دهد .

سرهنگ عطاالله احمدی همچنین به دستگیری سه هزار و ۵۸۹ قاچاقچی مواد مخدر و تشکیل افزون بر دو هزار و ۸۳۹ فقره پرونده مخصوص حمل، توزیع و مصرف انواع مواد مخدر در این استان خبر داد .

وی اظهار داشت: ضبط ۳۱۵ دستگاه، انواع خودروی سواری و سنگین در عملیات های مبارزه با مواد مخدر و شناسایی و دستگیری اعضای ۲۷ باند قاچاق مواد مخدر در یزد خبر داد.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۹٫۰۲ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=23739

برچسب ها