• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
9

استاندار قم: اخلاق گرایی گرایش به مواد مخدر را کاهش می دهد

  • کد خبر : 23711
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲

استاندار قم، اخلاق گرایی و ترویج اخلاقیات در خانواده و جامعه را از عامل های کاهش گرایش به مواد مخدر دانست. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری قم، سید مهدی صادقی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم با اشاره به نقش ارتباط مناسب بین اعضای خانواده، اجتماع و […]

استاندار قم، اخلاق گرایی و ترویج اخلاقیات در خانواده و جامعه را از عامل های کاهش گرایش به مواد مخدر دانست.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری قم، سید مهدی صادقی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم با اشاره به نقش ارتباط مناسب بین اعضای خانواده، اجتماع و محیط های کاری و آموزشی در شکل گیری شخصیت افراد افزود: رعایت مسائل اخلاقی، انسانی و ارتباط محبت آمیز موجب تقویت قدرت اراده و اعتماد به نفس افراد و در نتیجه دوری از مسائل و معضلات اجتماعی می شود.

وی با تاکید بر پیچیدگی مسائل اجتماعی در جامعه های مختلف گفت: در صورتی که این پیچیدگی ها به درستی تحلیل و عامل های ایجاد معضلات در جامعه شناخته شود، می توان با عزم همه جانبه در تمام سطح های جامعه به نتیجه های ثمر بخش دست یافت.

وی با بیان آمار معتادین و اعلام آگاهی اکثریت آنها از اثرات سوء مصرف مواد مخدر، خاطرنشان کرد: باید با بررسی دقیق و کارشناسی، کمبود های موجود در زندگی اجتماعی افراد بررسی شود، چراکه بررسی چنین مسائلی گرایش افراد به سمت معضلات اجتماعی را مشخص می کند.

صادقی در ادامه مساله مواد مخدر را به زعم کارشناسان یکی از مسائل کلان اقتصادی دنیا برشمرد و ادامه داد: وجود بازار مصرف رو به گسترش در بین جوانان در همه دنیا و نیز سود مالی موجود در این تجارت مرگ بار از دلایل گسترش گرایش به مواد مخدر است.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان کشورها تنها با مبارزه متوازن و توجه به همه عامل های اجتماعی می توانند با مافیای قاچاق مواد مخدر مقابله کنند.

در ابتدای جلسه نیز اعضا به بیان اقدام های صورت گرفته در حوزه مبارزه با مواد مخدر بر اساس مصوبات جلسه قبل پرداختند که پویا کردن حلقه معتادین پس از بازپروری، استفاده از ظرفیت خیرین در بکار گیری و اشتغال افراد بهبود یافته و آموزش زمینه های آلودگی به این معضل و تبعات اجتماعی و فردی این پدیده در رسانه ها و محیط های آموزشی و کاری از جمله این برنامه ها بود.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۹٫۰۲ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=23711

برچسب ها