دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد بر استفاده ۱۰ درصدي از اعتبارات شهرداري در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد، سيد ناصر رضايي در جلسهاي با شوراي شهر استان كه با موضوع پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي با محوريت اعتياد و مواد مخدر به منظور اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، گفت: ظرفيت شوراها يك موقعيت بسيار مناسب در راستاي تحت پوشش قرار دادن اقشار مختلف جامعه است كه مي تواند تأثيرات بسزايي بر جامعه بگذارد .
وي با اشاره به اينكه آسيبهاي اجتماعي در همه جوامع بشري وجود دارد، گفت: همه ما مسئولين به ويژه كساني كه كار حاكميتي ميكنند بايد باورمندي پيدا كنيم كه معضل اعتياد و بحراني به نام آسيبهاي اجتماعي وجود نداشته باشد.
دبير شوراي هماهنگي استان افزود: اگر باورمندي شكل نگيرد ممكن است هيچ گونه فعاليتي براي سالمسازي جامعه شكل نگيرد، اولين دليلي كه باعث شد اين جلسه تعاملي بين شوراي شهر و شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر برگزار شود، حساسسازي نسبت به آسيبهاي اجتماعي و معضلاتي بوده است.
رضايي ادامه داد: در حوزه مقابله با عرضه و كاهش تقاضا و فعاليتهاي پيشگيري و فرهنگي است تلاش داريم از تواناييها و ظرفيت شوراي شهر و شهرداري ياسوج استفاده كنيم. چرا كه استفاده از ظرفيت ۱۰ درصدي اعتبارات فرهنگي شهرداريها بعنوان دستور كار شوراي اجتماعي كشور قرار گرفته است و در استان نيز مورد توجه ميباشد و انشاءالله با همكاري و تعاملات موجود در جهت پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي گام برداريم.
گفتني است، استفاده ۱۰ درصدي از اعتبارات شهرداري در قالب خدمات، تدوين طرح جامعي جهت پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي با محوريت اعتياد، برپايي نمايشگاه دائمي پيشگيري از اعتياد، گنجاندن همايش يا جشنوارهاي با موضوع آسيبهاي اجتماعي در تقويم سالانه، تحت پوشش قرار دادن كليه نيروهاي شهرداري اعم از خدماتي و پرسنل كارمند در بحث آموزشهاي پيشگيرانه، كمك به پاكسازي پاتوقهاي موجود در سطح شهر، تهيه و توزيع بروشور ،در اختيار قرار دادن مكان مناسبي براي انجمن معتادان گمنام و استفاده از بهبود يافتگان در امر اشتغال در اين جلسه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
همچنين هدايت الله اميري رئيس شوراي شهر ياسوج ضمن توضيحات لازم در زمينه شرح وظايف شوراي شهر و ابراز خرسندي از تعامل بوجود آمده تاريخچهاي از مصرف مواد را تشريح و اظهار داشت: پيشگيري از بروز آسيبهاي اجتماعي مستلزم درك و شناخت دقيق از اين معضلات مي باشد و ميبايست طوري برنامهريزي كنيم كه شناخت و بينش افراد بالا برود به نحوي كه در صورت وفور و در دسترس بودن مواد مخدر كسي سراغ آن نرود و اين مهم عملي نخواهد شد مگر با همكاري و تعاملات فيمابين دستگاهها و استفاده از ظرفيتهاي مختلف در سطح استان.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد۹۴٫۰۸٫۳۰