• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
3

استاندار سیستان و بلوچستان: بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی بهترین راه مقابله با مواد مخدر است

  • کد خبر : 23505
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۷

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی بهترین راه جلوگیری از گسترش مواد مخدر در سنین مختلف به ویژه نوجوانی و جوانی است و باید از این ظرفیت ها بنحو شایسته ای بهره گیری شود. به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان […]

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی بهترین راه جلوگیری از گسترش مواد مخدر در سنین مختلف به ویژه نوجوانی و جوانی است و باید از این ظرفیت ها بنحو شایسته ای بهره گیری شود.

به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بدون مداخله و مشارکت مردم رفع اعتیاد از چهره جامعه امکان پذیر نیست اظهار داشت: با توجه به اینکه آمارها حاکی از کاهش سن ابتلاء به مواد مخدر است باید از ظرفیت های دینی، فرهنگی و اجتماعی نظیر علما، روحانیون، معتمدان و بزرگان طوایف و آموزش و پرورش در زمینه جلوگیری از گسترش این ماده خانمانسوز بهره گرفت.

وی ادامه داد: از آنجایی که کاهش سن ابتلاء به مواد مخدر سبب به مخاطره افتادن کانونهای علمی و آموزشی می شود ضروری است ستاد مبارزه با مواد مخدر در قالب طرح مشخص و اساسی وارد این عرصه شده و دستگاههای مختلف نیز یاریگر آن باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بی تفاوتی در این زمینه روز به روز در جامعه شکنندگی ایجاد می کند گفت: علاوه بر استفاده از ظرفیت های اجتماعی باید از ظرفیت های فرهنگی نظیر آموزش و پرورش نهایت استفاده را کرد زیرا درهیچ بخشی مانند این نهاد پراکندگی و نفوذ در لایه های مختلف اجتماعی وجود ندارد.

وی ادامه داد: با توجه به این مهم ضروری است آموزش و پرورش با ارائه طرح در این زمینه به صورت جدی وارد شود.

هاشمی تاکید کرد: همچنین نباید تابلوی بدنامی اعتیاد در هیچ محله ای حک شود زیرا ضمن از بین بردن اعتبار مردم آن محله، قبح مصرف موادمخدر نیز در آن مکان از بین خواهد رفت.

وی با اشاره به نشست اخیر خود با وزیر راه وشهرسازی در تهران گفت: در این نشست مقرر شد چهار شهرستان زاهدان، چابهار، ایرانشهر و زابل با محوریت حاشیه نشینی در لیست بازآفرینی قرار گیرند.

وی افزود: براین اساس دبیرخانه بازآفرینی نیز تا سال ۹۵ در استان مستقر خواهد شد.

وی با توجه به اهمیت اقدامات فرهنگی و اجتماعی درحاشیه شهرها گفت: مسئولان باید با ورود جدی به این مناطق و انجام اقدامات مختلف زمینه رفع مشکلات مردم را در بخش های مختلف فراهم کنند زیرا ارزش کار انسانی به مراتب مهمتر از ریل به عنوان محور توسعه است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وضع معتادان در سراوان اسف بار است گفت: برای جمع آوری و کمک به معتادانی که در این شهر مواد مخدر مصرف می کنند باید دستگاههای امدادی نظیر هلال احمر وارد عمل شوند و با راه اندازی اردوگاه موقت و نصب چادر به آنان برای رهایی از این وضع کمک کنند.

وی افزود: خسارات ناشی از سیل و حوادث طبیعی مقطعی و قابل جبران است اما عواقب اعتیاد به مواد مخدر در برگیرنده خانواده و اجتماع است باید با نگاه مسئولانه به حق انسانی زمینه رهایی افراد را از بند اعتیاد فراهم کرد.

وی گفت: آسیب های وارده به شهرستان سراوان شامل عوامل درونی و بیرونی است که برای رفع مشکلات این شهرستان از حیث اعتیاد باید دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر استان طرح ویژه برای این شهرستان ارائه دهد.

وی تاکید کرد: شهرستان سراوان با داشتن ظرفیت و قابلیت های فراوان از جمله تجارت مرزی نباید دغدغه اشتغال داشته باشد بر این اساس ضروری است با ورود جدی به بخش های مختلف اشتغال زا از جمله مرز، دامپروری و غیره زمینه اشتغال افراد رها یافته از بند اعتیاد را فراهم کرد.

وی بیان کرد: همچنین برای شهرستان زابل طرح های بازآفرینی می تواند کمک کننده باشد که باید مورد حمایت قرار گیرد.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۸٫۲۴ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=23505

برچسب ها