معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران، با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد و مقابله با این پدیده شوم بایستی از طریق آمورش و اقدامات فرهنگی نهادینه شود، گفت: ضروری است آگاهسازی درباره رفتارهای اعتیادی و مواد مخدر از سنین کودکی و مهد های کودک آغاز شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، علیرضا یونسی اظهار داشت: مواد مخدر سنتی و صنعتی بلای خانمانسوزی است که اگر در مقابل نفوذ و گسترش آن در جامعه و خانواده، اقدامات پیشگیرانه و مقابلهای صورت نگیرد قطع به یقین باعث فساد خواهد شد.
وی افزود: امروز با گسترش علم، تکنولوژی و فناوری، خطر شیوع و مصرف انواع مواد مخدر صنعتی نیز افزایش یافته و هر روز با تولید نوع جدیدی از این مواد مخدر روبرو هستیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، با مرور اقدامات انجام شده در جهت مبارزه با مواد مخدر در استان گفت: مازندران در خطر جدی ترانزیت مواد مخدر است و از این رو برخورد جدی با شبکههای قاچاق و خرده فروشها در دستور جدی کار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و شورای تامین استان قرار گرفته است .
یونسی درادامه با مثبت ارزیابی کردن از فعالیتهای حوزه مقابله و پیشگیری تصریح كرد: کشفیات مواد مخدر در استان مازندران در سال ۹۳ نسبت به سال قبل از آن ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
جانشین رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، با بیان اینکه در گذشته محله های آلوده و جرم خیز به تدریج در برخی شهرهای استان شکل گرفت، اظهار داشت: با تمهیدات انجام شده تمامی این محلات پاکسازی و بهسازی شد و اکنون هیچ منطقه ی آلوده ای در استان بنابر شاخص های تعریف شده وجود ندارد.
یونسی، افزود: اکثر ساکنان این مناطق توزیع کننده و مصرف کننده مواد مخدر بودند و حتی برخی تخلف های اجتماعی دیگری نیز انجام می دادند.
وی، در ادامه تصریح کرد: معتادین این محلات پس از جمع آوری به مراکز ترک اعتیاد فرستاده شدند .
جانشین رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، ابراز داشت: علی رغم اقدامات و فعالیت های زیادی که در حوزه ، مقابله، پیشگیری انجام می شود و مراکز ترک اعتیاد زیادی که در استان داریم ولی همچنان این بلای خانمان سوز دامنگیر خانواده های ما است.
یونسی، با اشاره به فعالیت های گسترده سازمانهای عام المنفعه و مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب های ناشی از سوء مصرف مواد، بر لزوم حضور خیرین در حمایت از بهبود یافتگان و صیانت از خانواده های آنها و نیز حضور کار آفرینان فعال جهت اشتغال بهبود یافتگان تاکید کرد .
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۴٫۰۸٫۱۲