• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
6

استاندار آذربایجان شرقی: مرکز نگهداری معتادان دارای بیماری خاص ایجاد شود

  • کد خبر : 23089
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲

 استاندار آذربایجان شرقی گفت : مرکز نگهداری معتادان دارای بیمارهای خاص در استان ایجاد شود . اسماعیل جبارزاده شامگاه چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ،اظهار کرد : تمام مراکز نگهداری معتادان (شیلترها) نیز باید شبانه روزی باشند و به طور تمام وقت فعالیت کنند . وی با اشاره به تاثیرات […]

 استاندار آذربایجان شرقی گفت : مرکز نگهداری معتادان دارای بیمارهای خاص در استان ایجاد شود .

اسماعیل جبارزاده شامگاه چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ،اظهار کرد : تمام مراکز نگهداری معتادان (شیلترها) نیز باید شبانه روزی باشند و به طور تمام وقت فعالیت کنند .

وی با اشاره به تاثیرات راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در استان،افزود : آذربایجان شرقی دیگر معتاد متجاهر ندارد و سال ۹۵ استان بدون معتاد متجاهر خواهیم داشت .

جبارزاده بیان داشت : در آغاز مسئولیت استان قول دادیم استان را به وضع مطلوب می رسانیم ،این وعده در حال شکل گیری است که ایجاد مرکز ماده ۱۶ و عاری شدن استان از معتادان متجاهر نمونه ای از تحقق این قول است .

وی افزود : مصمم هستیم با پدیده زشت اعتیاد به مواد مخدر به رغم اینکه دشمنان انقلاب در صدد تقویت آن هستند و جوانان را هدف اعتیاد قرار داده اند، به صورت جدی مبارزه کنیم بر همین اساس است که آذربایجان شرقی برای سوداگران مواد مخدر ناامن است .

استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد : میزان کشفیات مواد مخدر و اقدامات نیروی انتظامی و شورای هماهنگی مواد مخدر استان در کشور بی نظیر است .

جبارزاده همچنین با اشاره به معرفی تبریز به عنوان شهر نمونه برای زندگی و با بیان اینکه ایام عزاداری زمینه پرداختن رسانه ها به این موضوع را فراهم نکرد،گفت : یکی از مولفه های شهر سالم نبود معتاد به خصوص معتاد متجاهر می باشد .

وی همچنین با تسلیت ایام عزاداری سیدالشهدا(ع) ،گفت : هر سال برنامه های سوگواری اباعبدالله حسین (ع) بسیار باشکوه برگزار می شود و گویا اینکه حادثه عاشورا تازه است .

جبارزاده با تقدیر از تلاش های نیروی انتظامی در این ایام ،گفت: برنامه های عزاداری در نهایت امنیت و نظم برگزار شد.

دبیر شورای مبازره با مواد مخدر آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت :در شش ماهه اول امسال ۳۴۰ هزار و ۵۰۰ نفر آموزش های لازم مبارزه با مواد مخدر را گذراندند .

محمدعلی نصرتی افزود : هر ماه به طور متوسط ۲ هزار معتاد متجاهر دستگیر و به مرکز ماده ۱۶ تحویل شده اند و ۵۲ نفر فوتی نیز در زمینه مصرف مواد مخدر داشته ایم.

وی خاطرنشان کرد: در حدود یکهزار و ۲۰۰ نفر از معتادان دستگیر شده و تحویل مرکز ماده ۱۶ داده شده ،خانم و بقیه آقایان هستند .

نصرتی همچنین با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات لازم مراقبت بعد از خروج از زندان و ترک ماده مخدر است ،اظهار کرد: در این خصوص سه مرکز اشتغالزایی را به ۱۰ مرکز اشتغال افزایش داده ایم.

همچنین در این نشست تعدادی از فعالان و دست اندرکاران مبارزه با مواد مخدر استان تجلیل شدند .

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۸٫۰۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=23089

برچسب ها