• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

فعالیت ها در امر مبارزه با موادمخدر زنجیره ای ارائه شود

  • کد خبر : 23078
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷

مدیرکل بازرسی و هماهنگی امور استانهای ستاد مبارزه با مواد مخدر بر توجه بیشتر در امر مشاوره برای ترک اعتیاد و توانمندسازی معتادان جهت اشتغال تاکید کرد و گفت: فعالیت ها در بخش مبارزه با مواد مخدر باید زنجیره ای باشد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از استانداری گلستان علی طالبی در ششمین جلسه شورای […]

مدیرکل بازرسی و هماهنگی امور استانهای ستاد مبارزه با مواد مخدر بر توجه بیشتر در امر مشاوره برای ترک اعتیاد و توانمندسازی معتادان جهت اشتغال تاکید کرد و گفت: فعالیت ها در بخش مبارزه با مواد مخدر باید زنجیره ای باشد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از استانداری گلستان علی طالبی در ششمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان اظهار کرد: در حالی که در تمام کشور مواد مخدر اولویت دوم محسوب شده، اما گلستان با درایت و جدیت این مساله و مبارزه با آن را در اولویت اول قرار داده است.

وی با تاکید بر فعالیت زنجیره ای به جای اقدامات جزیره ای در امر مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: گلستان استانی است که توانسته مراکز ماده ۱۶ و مراقبت پس از خروج زندانیان را بخوبی اجرایی و مدیریت کند.

طالبی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته، مشاوره و توانمندسازی را در زنجیره فعالیت های مبارزه با مواد مخدر مهم بیان کرد و افزود: نیاز است سالن هایی مجهز به امکانات توانمندسازی جهت اشتغال در اختیار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد.

وی همجنین اضافه کرد که در گلستان اگر چه توسعه سازمان های مردم نهاد کمیت قابل قبولی داشته است، اما کیفیت آن باید ارتقا یابد.

مدیر کل بازرسی و هماهنگی امور استانهای ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به جلسات منظم شورای هماهنگی گلستان نیز یادآور شد: به دلیل ارائه نشدن آمار یکپارچه از معتادان استان نیاز است این موضوع با حساسیت بیشتری دنبال شود و اقدامات کمیته شناسایی اموال نیز نمود بیشتری داشته باشد.

* پیشنهاد استاندار گلستان:
قهرمانان ورزشی سفیران مبارزه با مواد مخدر شوند
حسن صادقلو استاندار گلستان در این نشست پیشنهاد داد که طرحی آماده شود که در قالب آن قهرمانان و پهلوانان به عنوان سفیران ورزشی در امر مبارزه با مواد مخدر نقش ایفا کنند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت منابر و روحانیان اظهار داشت: از آنجا که زبان روحانیت تاثیر ویژه ای بر مردم دارد ، این قشر می تواند نقش موثری در پیشگیری از مواد مخدر داشته باشد.

استاندار گلستان در ادامه به معضل بیکاری و ارتباط آن با اعتیاد پرداخت و افزود: مشکلات اقتصادی و استقرار نداشتن صنایع توانمند در استان مسائلی را در بحث ایجاد شغل بوجود آورده که باید با فراهم کردن زمینه اشتغال جوانان از روی آوری آنان به مواد مخدر کاسته شود.

صادقلو با بیان اقدامات صورت گرفته در راستای پیشگیری از مواد مخدر گفت: ترک اعتیاد و توانمندسازی معتادان و ارائه مشاوره های مناسب به آنان می تواند مسیر مناسبی به زندگی این قشر دهد و مسئولان باید این موضوع را در سرفصل های کاری خود تعریف کنند.

وی همچنین پیشگیری از موادمخدر را مورد توجه همه بیان کرد و گفت: جلوگیری از گرایش به مواد مخدر در سند جامع امنیتی استان برجسته بوده و با جدیت این مساله پیگیری می شود.

در این نشست پیرامون مصوبات قبلی شامل تهیه و تدوین سند جامع مبارزه با مواد مخدر، عملیاتی شدن اقدامات شهرداری گرگان، ایجاد مجموعه خیرین پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، برگزاری کارگاه های آموزش روحانیون و مبلغان دینی و اقدامات پیشگیرانه سازمان تبلیغات اسلامی بحث و تبادل نظر شد.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۸٫۰۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=23078

برچسب ها