• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
8

هفته آینده، کمیته زنان و خانواده ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکیل می شود

  • کد خبر : 2262
  • ۱۰ تیر ۱۳۹۲ - ۵:۱۷

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در دومین نشست هم‌اندیشی مدیران مراکز اقامتی میان مدت درمان وابستگی به مواد ویژه بانوان سراسر کشور، از تشکیل کمیته زنان و خانواده ستاد و در هفته آینده خبر داد و گفت: در این کمیته مسائل مربوط به اعتياد زنان حل و فصل می‌شود.به گزارش روابط عمومی […]

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در دومین نشست هم‌اندیشی مدیران مراکز اقامتی میان مدت درمان وابستگی به مواد ویژه بانوان سراسر کشور، از تشکیل کمیته زنان و خانواده ستاد و در هفته آینده خبر داد و گفت: در این کمیته مسائل مربوط به اعتياد زنان حل و فصل می‌شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مهندس طه طاهری در این نشست که در مرکز توانمندسازی دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد برگزار شد، گفت: برگزاری چنین برنامه‌اي در حوزه اعتیاد زنان یک تجربه و ساختاری جدید است که باید به آن کمک شود تا به وضعیت بهتری برسد.

وی با بیان اینکه هفته آینده، اولين کمیته زنان و خانواده وفق تصميمات ستاد برگزار خواهد شد، افزود: کمیته یاد شده، علاوه بر سیاست‌گذاری موثر در جهت توسعه برنامه‌های ویژه درمان زنان معتاد، نسبت به تبیین و ترسیم فعالیت‌های لازم در جهت مصون‌سازی و صیانت از سلامت زنان و دختران در جامعه اقدام خواهد کرد.

قائم مقام دبیرکل ستاد با بیان اینکه به‌طور کل، کمیته زنان و خانواده ستاد مسائل مربوط به اعتياد آنان را حل و فصل می‌کند، اظهار داشت: در تصویب این کمیته، زهره طبیب‌زاده نماینده مردم تهران از جمله افرادی بود که با دلسوزی در مجلس، پیگیر کارها و مطالبات مربوط به تشکیل این کمیته بود.
طاهری گفت: نوع نگاه جامعه به اعتیاد زنان بسیار مهم است که باید تغيير يابد و در عین حال مشارکت مستمر و مطالبات جدي مدیران مراکز درمانی زنان اهمیت ویژه‌ای دارد.

حمایت مهمترین شرط در بهبودی زنان معتاد است
وی افزود: زنان در حوزه اعتیاد، پنهان کاری زیادی دارند و دلایل بسیاری برای عدم مراجعه خود به مراكز درماني دارند و نگرانند که با مشخص شدن اعتیادشان، در اولين قدم کانون خانوادگی‌شان متلاشی شود و آن را از دست بدهند.

این مقام مسوول در ستاد با بیان اینکه مرد معتاد يا بهبوديافته انتظاراتش از جامعه و دستگاه‌های مربوطه مشخص است اما انتظارات زن معتاد یا بهبودیافته مبهم و نامشخص است، بیان داشت: انتظار ستاد این است که مراکز اقامتی ميان مدت زنان بتوانند اطلاعات دقیقی از آمار اعتیاد زنان و دلايل آن، چگونگی حمایت از بهبودیافتگان زن و انتظارات زنان بهبودیافته بعد از ترک از ستاد و جامعه کسب کنند؛ چرا که این موارد می‌تواند به‌عنوان سرفصل‌های آموزشی در برنامه‌هاي آتي مورد استفاده قرار گیرند.

طاهری با بیان اینکه سبک زندگی میان زنان و مردان متفاوت است، گفت: سبک زندگی یعنی یک عامل به عنوان رفتاری ارزشمند تلقی شود که متاسفانه مصرف مواد مخدر برای برخي از دختران به یک سبک زندگی تبدیل شده است لذا باید موضوعاتی که به‌عنوان سبک زندگی در زنان معتاد مطرح است، شناخته و بررسی شوند تا با آن مقابله و سپس رفع كرد.

به گفته وی، عدم آگاهی مهمترین عامل در مصرف مواد مخدر به خصوص شیشه در میان زنان و در عین حال، حمایت مهمترین شرط در بهبودی زنان معتاد به شمار می‌رود.

مواد مخدر مسئله نسل‌کشی است
قائم مقام دبیرکل ستاد با بیان اینکه مواد مخدر مسئله نسل‌کشی است و با تهدید امنیت ملی مرتبط است، افزود: در حوزه اعتیاد زنان و مسائل مربوط به آن، مطالب باید به‌صورت شفاف مطرح تا مشکلات حل شوند و این به نفع مسوولان مراکز اقامتی میان مدت زنان است، لذا باید با کمک یکدیگر به نتیجه‌ای واحد در این خصوص رسيد.

طاهری با تاکید بر اینکه سابقه اعتیاد دلیل بر نفی وضعیت فعلی نیست، گفت: نباید کسی به خاطر اعتیادی که در گذشته داشته، تا آخر عمر تابلو اعتیاد بر روی پیشانی‌اش حك باشد، بلکه باید نوع نگاه و نحوه حمایت‌ها از افراد بهبودیافته تغییر یابد تا انگیزه‌ای برای بهبودی و ادامه پاکی آنان باشد.

اعطای تعرفه ۴۵۰ هزار تومانی به مراکز اقامتی میان مدت زنان تا هفته آینده
وی افزود: مشکلات در این راه زیاد است اما با توجه به اینکه نگاه ما به بشریت و نسل آینده است، باید که در این راه محکم قدم برداشت و نگاه امیدوارانه‌اي داشت، بی‌شک خداوند نیز در این مسیر پاکی، به همه کسانی که به راستی و درستی قدم برمی‌دارند، کمک خواهد کرد.

طاهری همچنين از اعطای تعرفه ۴۵۰ هزار تومانی به مراکز اقامتی میان مدت زنان تا هفته آینده خبر داد و گفت: امیدواریم به زودی اولین همایش بزرگ زنان بهبودیافته كشور را برگزار کنیم.

گفتنی است، زمینه‌سازی مناسب در راستای بالابردن سطح دانش و اطلاعات تخصصی مدیران مراکز اقامتی میان مدت بانوان حوزه اعتیاد و برقراری ارتباط و تعامل پویا و موثر میان مدیران این مراکز در سراسر کشور با یکدیگر و ستاد مبارزه با مواد مخدر از اهداف کلی این نشست بود و بیش از ۴۰ نفر از مدیران این مراکز از سراسر کشور در این نشست حضور داشتند و به بیان مشکلات خود پرداختند، همچنین نخستین نشست این هم‌اندیشی در آبان ماه سال گذشته برگزار شد.

منبع خبر: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۴/۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=2262

برچسب ها