قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر در آيين توديع و معارفه دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، بيان داشت: مازندران از حيث مبارزه با مواد مخدر از استان هاي مهم كشور است و اقدامات مطلوبي طي دو سال اخير در اين استان در حوزه هاي مقابله، درمان، پيشگيري، فرهنگي و پاكسازي مناطق آلوده صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومي استانداري، عليرضا جزيني، قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر در آيين توديع و معارفه دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با تاكيد بر اين كه سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري در اين حوزه بايد محور كار و چراغ راه فعالان امر باشد، خاطر نشان ساخت: مازندران از حيث مبارزه با مواد مخدر از استان هاي مهم كشور است و اقدامات مطلوبي طي دو سال اخير در اين استان در حوزه هاي مقابله، درمان، پيشگيري، فرهنگي و پاكسازي مناطق آلوده صورت گرفته است.
جزيني، گام نخست و موثر در مبارزه با مواد مخدر را اتخاذ استراتژي پيشگيرانه و اجراي طرح هاي پيشگيري از تقاضا دانست و ياد آور شد: درمان معتادان و كاهش آسيب نيز از مسايل مهم اين بخش است كه بايد با برنامه دنبال شود، ليكن براي تقليل چشمگير آسيب هاي اجتماعي ناشي از اعتياد بايد روي موضوع پيشگيري و آگاهي بخشي اجتماعي تمركز نمود.
قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر، با بيان اين كه براي اجراي برنامه ها و طرح هاي پيشگيرانه از اعتياد، آموزش و پرورش، صدا و سيما و بهزيستي از دستگاه هاي مهم و هدف محسوب مي شوند، افزود: ۸۴ برنامه ي گفتگو محور را در اين راستا با صدا و سيما تنظيم نموديم كه بايد در استان مازندران نيز به صورت گسترده تري اجرا شود.
وي بر آگاه نمودن مردم در خصوص عوارض ناشي از مصرف مواد مخدر و علايم مصرف مواد در نوجوانان و جوانان براي پيشگيري از تقاضا در آنان تاكيد كرد و تصريح نمود: در صورتي كه فرد در مراحل اوليه ي گرايش به مصرف مواد مخدر، در خصوص آسيب هاي آن، توجيه و از لغزش او پيشگيري گردد، موثر تر خواهد بود و از هزينه هاي هنگفت كه به جامعه تحميل خواهد شد، ممانعت به عمل خواهد آمد.
جزيني، بر لزوم ارتقاء مهارت خانواده ها در برخورد با فرزندان تاكيد كرد و عنوان نمود: برنامه ي جامعي به منظور آگاه سازي خانواده ها در برخورد با كودكان در اين راستا در دست تهيه است.
وي برگزاري نمايشگاه پيشگيري از اعتياد در مازندران را ضروري خواند و گفت: دستگاه هاي مسوول، همكاري مجدانه در اين خصوص داشته باشند.
قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر، بر صيانت و توانمند سازي بهبود يافتگان از اعتياد تاكيد كرد و تصريح نمود: به كار آفريناني كه زمينه اشتغال بهبود يافتگان از اعتياد را فراهم آورند، تسهيلات بانكي اعطا مي شود.
گفتني است؛ در آغاز اين مراسم؛ عليرضا يونسي رستمي، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار و جانشين رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران، نيز با اشاره به لزوم تغيير روش هاي مبارزه ي متناسب با شيوه هاي نوين و پيچيده قاچاق و عرضه مواد مخدر، بيان داشت: بايد نوآوري، خلاقيت و ابداع در حوزه هاي مختلف مقابله با اعتياد، درمان، پيشگيري، مشاركت هاي مردمي و … در دستور كار قرار گيرد.
منبع خبر: استانداري مازندران ۹۴٫۰۷٫۱۳