دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اردبيل بمناسبت آغاز سال تحصيلي دانشگاهها طي يادداشتي از دانشجويان خواست مراقب كمينگاههاي اعتياد باشند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اردبيل؛ سروري در اين يادداشت آورده است : دانشجويان ارزشمندترين سرمايه ملي و سازندگان و اداره كنندگان آينده كشور هستند. موفقيت در ورود به شهر علم (دانشگاه) نشان از پختگي و نخبگي آنها نسبت به ساير جوانان و همقطاران است و اين برتري مسئوليت و تكليف آنان را در مقابل خود و ديگران و جامعه دو چندان مي كند.
وي يكي از راههاي اصولي مراقبت از كمين اعتياد را بالا بردن اطلاعات و دانش از خطرات و مضرات مواد مخدر و داروهاي روانگردان، توسط دانشجويان عزيز دانست و از دانشجويان خواست كه در كنار كسب علم و دانش، مهارتهاي زندگي، اعتماد به نفس، قدرت و جرات “نه” گفتن به تعارفات و دعوت هاي مشكوك و راه و رسم صحيح دوست يابي را نيز فرا گيرند.
ايشان ضمن ارائه آماري از جرايم، طلاق، مرگ و مير ناشي از اعتياد و مواد مخدر در كشور آورده است: افزايش هفت برابري توليد مواد مخدر در افغانستان با حضور آمريكا نبايد فقط يك موضوع اقتصادي و سودجويانه تلقي شود بلكه كاملاٌ سياسي و امنيتي است و مستقيماٌ جوانان ايران را هدف گرفته است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اردبيل۹۴٫۰۷٫۰۹