استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان پيشگيري را اولويت مهم در حوزه مبارزه با مواد مخدر خواند و بر تلاش دستگاههاي ذيربط در اين امر تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان، دكتر نجفي در جلسه شورا گفت: دوستان با انديشههايي كه دارند امر پيشگيري شكل بگيرد والا اگر مسئله منتهي به زندان شود مطلوب ما نيست. من هم تأكيد بر حوزه پيشگيري دارم و سازمانهاي هدايتگر بيشتر بايد تلاش كنند. اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي و سازمان فني و حرفه اي در بخش آموزش مهارتها ورود كند.
وي افزود: اماكن متروكه و رها شده دولتي در سطح استان شناسايي شده كه براي نگهداري افراد دستگير شده در طرح شناسايي مناطق آلوده و دستگيري خرده فروشان مورد استفاده قرار گرفته است. از ستاد مبارزه با مواد مخدر درخواست دارم تا براي اجراي طرح ، بودجه تخصيص داده تا پليس بتواند طرح را بخوبي اجرا كند و دستگاهها نيز كار خود را حسب طرح ابلاغي از سوي ستاد بطور منظم انجام دهند.
نجفي افزود: تصميمات كميته فرهنگي و پيشگيري را كه كارشناسان در جلسات در خصوص آن بحث و گفتگو ميكنند بطور مطلوب اجرايي و آن را انجام دهند و از ظرفيت صدا و سيما و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي نهايت استفاده را كنند.
وي گفت: جلسات شورا نيز براساس جدول زمان بندي شش ماهه دوم برگزار و جلسه آتي شورا در محل زندان مركزي رشت برگزار شود تا بدين طريق ضمن برگزاري جلسه ، بازديدي از زندان بعمل آورده و براي احداث مركز ماده ۱۶ از ظرفيت و گسترش فضاي موجود در زندان لاكان رشت اقدام گردد و بتوانيم موانع و مشكلات پيش رو در خصوص زمين اطراف زندان براي ايجاد و احداث مركز ماده ۱۶ برطرف و از آن استفاده كنيم.
همچنين محمدحسين شاه كوئي دبير شورا ضمن گزارشي از عملكرد شش ماهه كميته هاي پنجگانه و تخصصي از ابتداء سالجاري تاكنون گفت: با توجه به پيشنهاد كميته فرهنگي، پيشگيري شورا مبني بر ضرورت تشكيل كار گروه تخصصي فرهنگي، پيشگيري در كليه شهرستانها ، مصوب شد كه با نظارت فرمانداران و رؤساي شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سراسر استان نسبت به تشكيل كار گروه تخصصي فرهنگي، پيشگيري در سراسر استان و با محوريت بهزيستي و زير نظر شوراي هماهنگي شهرستانها اقدام و ضمن تشكيل منظم جلسات، گزارش عملكرد خود را ماهانه به استان اعلام و مديركل بهزيستي استان نيز در راستاي حسن اجراي مصوبه ياد شده موضوع را پيگيري نموده و نتيجه اقدامات را به دبيرخانه شوراي هماهنگي استان كتباً گزارش كنند.
سرهنگ مهرگان جانشين فرماندهي استان نيز در اين جلسه گفت پيرامون پيشنهاد طرح عملياتي پليس، موضوع طرح شناسايي و برخورد با خرده فروشان توضيحاتي داد و عنوان كرد: آنچه براي مردم در سطح جامعه شايان توجه است دستگيري خرده فروشان موادمخدر مي باشد و پليس در برخورد با قاچاقچيان و خرده فروشان مشكلي ندارد.
دكتر پارسي مديركل بهزيستي استان نيز در اين جلسه عنوان كرد: پيش نويس تهيه شده تدوين نقشه استاني حاضر در حوزه فرهنگي، پيشگيري حاصل تلاش ۱۴ ارگان، نهاد و سازمان محترم عضو كميته فرهنگي و پيشگيري استان گيلان بوده كه در زمينه اعتياد و پيشگيري اوليه از آن و در راستاي سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد ستاد مبارزه با موادمخدر رياست جمهوري تهيه شده است. در تدوين اين نقشه حداكثر مشاركت دستگاههاي فعال در امر پيشگيري از اعتياد لحاظ گرديده، فلذا مي توان آن را برآيند فعاليتهاي پيشگيرانه از اعتياد در استان دانست. در تدوين اين نقشه، هماهنگي بين سند جامع و برنامه ششم توسعه و ديگر اسناد ملي مرتبط لحاظ شده است. در مجموعه حاضر سهم هر يك از دستگاههاي اجرايي در برنامه ششم توسعه ديده ميشود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان۹۴٫۰۷٫۰۸