دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي با بيان اينكه كودکان و نوجوانان، مهمترین دارایی و سرمایه جامعه هستند، نقش كانونهاي پرورش فكري كودكان و نوجوانان را در پيشگيري از اعتياد موثر خواند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي، محمدعلي نصرتي در نشست تخصصي «نقش كانونهاي پرورش فكري كودكان و نوجوانان در پيشگيري از اعتياد» كه در راستاي استفاده از ظرفيت دستگاههاي فرهنگي در حوزه پيشگيري اوليه از اعتياد و اجتماعي كردن مبارزه با موادمخدر برگزار شد، از کودکان و نوجوانان بعنوان مهمترین دارایی و سرمایه جامعه یاد کرد و گفت: دشمن با مطالعه قوی و کارشناسی، مانند اوايل انقلاب سراسيمه عمل نميكند، برنامههاي دشمن بلندمدت بوده و بر روي مسائل فرهنگي و نرم سرمايه گذاري ميكند.
وي مهمترين راهبرد دشمن در تقابل با ملت و انقلاب اسلامي را، هویت زدایی، زیرسوال بردن ارزشها و افتخارات گذشته و تغییر بنیادین در سبک زندگی ایرانی- اسلامی و جایگزین کردن سبک زندگی غربی ناميد که رهبر معظم انقلاب از آن بعنوان شبيخون فرهنگي، ناتوي فرهنگي و غارت فرهنگي ياد كرده است.
نصرتي افزود: قبل از ورود تکنولوژی در متن زندگی مردم باید فرهنگ سازی و برای جامعه، خصوصا نسل جوان مصونیت فرهنگی ایجاد میشد، لیکن الان مشاهده میکنیم مهمترین سرمایه های اجتماعی ما در مقابل حجم عظیم ابزارهای مخرب فرهنگی و اجتماعی بی دفاع و آسیب پذیر است و متاسفانه دشمن در فضای مجازی و رسانه ها به هر ترتیبی که دوست دارد یکه تازی می كند.
وي افزود: امروز هيچ كاري اولويت دارتر از آماده كردن شرايط براي نوجوانان و جوانان نيست چرا كه كودكان امروزي ، مردان و زنان آينده مملكت هستند و آنها امانت دار و ميراث بزرگ فرهنگي و تمدني اين سرزمين و مرز پرگهر خواهند بود، لذا آماده كردن آنها براي فرداي اين كشور از اهم تكاليف ما است و خداي ناكرده اگر در تعليم و تربيت آنان كوتاهي صورت گيرد يك گناه بزرگ و نابخشودني است.
در ادامه اين نشست يوسف زاده سرپرست كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان اعلام كرد با توجه به فعاليتهاي گسترده كانون پرورش فكري كودكان در ۴۲ عنوان (گارگاههاي شعر، داستان و قطعات ادبي و …) با تحت پوشش قراردادن بيش از ۳۱۸ هزار كودك و نوجوان در اين مجموعه خبر داد.
در خاتمه اين نشست نصرتي خواستار تفاهم نامه همكاري متقابل با كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان شد و همچنين ايجاد مراكز آموزشي فرهنگي مختص كودكان خانواده هاي آسيب ديده و در معرض آسيبهاي اجتماعي از جمله كودكان و نوجوانان خانواده هاي معتادين- بي سرپرست، زنداني و تحت پوشش كميته امداد را جزو برنامه ها دانست.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۴٫۰۶٫۳۰