• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
12

تجلیل از خانواده‌ شهدای عرصه مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان

  • کد خبر : 2199
  • ۰۸ تیر ۱۳۹۲ - ۵:۳۳

استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان به مناسبت فرا رسیدن سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر از خانواده‌هاي دو تن از شهدای مبارزه با مواد مخدر تجلیل كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان؛ حاتم ناروئي در این ديدار که مدیرکل بنیاد شهید استان، […]

استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان به مناسبت فرا رسیدن سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر از خانواده‌هاي دو تن از شهدای مبارزه با مواد مخدر تجلیل كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان؛ حاتم ناروئي در این ديدار که مدیرکل بنیاد شهید استان، فرماندار زاهدان و جمعی ديگر از مدیران کل دستگاههای استان حضور داشتند در دیدار با خانواده شهید مالکی نسب با اعلام اینکه خانواده شهدا و ایثارگران از اسناد ماندگار و جاوید انقلاب اسلامی هستند، بیان کرد: باید مسئولان ما بیش از گذشته با خانواده شهدا دیدار داشته باشند و از نزدیک با آنها به گفت‌وگو بنشینند.

وی تصریح کرد: هرآنچه از امنیت، آسایش، رفاه اجتماعی و آسودگی در جامعه داریم به برکت خون شهدا و رهنمودهای امام امت است که دستاوردهای عظیمي چون عزت، افتخار، سربلندی، دستیابی به دانش هسته‌ای، پیشرفت‌های علمی و فرهنگی و پیشرفت‌های نظامی و سیاسی زیادی را برای ایران اسلامی به ارمغان آورده است.

شایان ذکر است شهید حسن مالکی نسب در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ در جریان درگیری با اشرار مسلح در کوله سنگی به فیض عظیم شهادت نائل آمده است.

همچنین استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سیستان و بلوچستان با حضور در منزل شهيد اسماعیل لشکری با خانواده ایشان دیدار کرد.

وی در حاشیه این دیدار؛ خدمت به خانواده شهدا را اقدامی فرهنگی و ارزشمند خواند و افزود: خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان، بزرگترین سرمایه‌های معنوی انقلاب و ملت هستند و یاد شهدا اشاعه ارزش‌های ایثار و پایداری درجامعه است و دلجویی و دیدار با آنان، ادای دین به ارزشهای انقلاب است.

ناروئی با اشاره به اینکه بیشتر شهدای مبارزه با مواد مخدر از قشر جوان هستند که یا در خدمت مقدس سربازی به سر می‌برده و یا کادر نیروی انتظامی بوده‌اند، اذعان کرد: باید بدانیم برای حفظ امنیت کشورمان و برای اینکه جوانان ایران اسلامی به بلای خانمان‌سوز اعتیاد دچار نشوند خون‌های زیادی ریخته شده و هم‌اکنون نیز سربازان غیور اسلام در مناطق مرزی کشور در حال مبارزه با اشرار و عاملان توزیع مواد مخدر هستند.

گفتنی است شهید اسماعیل لشکری در سال ۱۳۹۰ در جریان درگیری با اشرار مسلح در گوهر کوه خاش به فیض عظیم شهادت نائل آمده است.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان۹۲/۴/۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=2199

برچسب ها