• امروز : شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 28 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 June - 2026
کل پست ها: 77782اخبار امروز : 17
6

رئیس پلیس پایتخت، جزئیات شهادت مامور پلیس در درگیری با قاچاقچیان را تشریح کرد

  • کد خبر : 21796
  • ۲۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۵

رئیس پلیس پایتخت ضمن اعلام جزئیات شهادت مامور پلیس در درگیری با قاچاقچیان موادمخدر، گفت: پلیس با تمام توان به‌دنبال ایجاد امنیت پایدار است و از هیچ کوشش و تلاشی در این راه دریغ نخواهد کرد. به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار “حسین ساجدی‌‌نیا” در حاشیه مراسم تشییع […]

رئیس پلیس پایتخت ضمن اعلام جزئیات شهادت مامور پلیس در درگیری با قاچاقچیان موادمخدر، گفت: پلیس با تمام توان به‌دنبال ایجاد امنیت پایدار است و از هیچ کوشش و تلاشی در این راه دریغ نخواهد کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار “حسین ساجدی‌‌نیا” در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر ستوان یکم شهید “میثم ملایی” اظهارداشت: در راستای ایجاد امنیت در شهر تهران، دو روز قبل همکارانم در پلیس امنیت، در یکی از محلات پایتخت، عملیات ضربتی برای مبارزه با سوداگران مرگ و فروشندگان مواد مخدر انجام دادند؛ در این عملیات منزل قاچاقچیان شناسایی و توسط ماموران پلیس محاصره شد.

وی ادامه داد: پس از محاصره منزل و ورود پلیس به مخفیگاه متهمان، درگیری مسلحانه‌ای میان قاچاقچیان موادمخدر و مأموران پلیس رخ داد که متأسفانه در این درگیری ستوان یکم “میثم ملایی” مجروح و به بیمارستان منتقل شد اما وی پس از چند ساعت مداوا به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

رئیس پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: در این درگیری، همچنین دو تن از قاچاقچیان موادمخدر نیز مجروح شدند.

سردار ساجدی‌نیا با بیان اینکه این اولین شهید نیروی انتظامی نبوده و آخرین شهید پلیس نیز نخواهد بود، تصریح کرد: هموطنانمان بدانند پلیس در سراسر کشور و خصوصاً در شهر تهران، با تمام توان به‌دنبال ایجاد امنیت پایدار است و از هیچ کوشش و تلاشی در این راه دریغ نخواهد کرد.

این مقام ارشد انتظامی تهران بزرگ، ادامه داد: شهید ملایی، یکی از افسران شجاع، دلیر،ولائی، مومن و بسیار خوب ما بود که در اکثر عملیات ها شرکت کرده و بسیار خوب و مقتدرانه ماموریت خود را انجام می داد.

رئیس پلیس پایتخت در خاتمه گفت : من به نوبه خود شهادت این مأمور دلاور، شجاع و مومن را خدمت مقام معظم رهبری و مردم تبریک و تسلیت می‌گویم.

گفتنی است، مراسم تشییع این مأمور شهید، با حضور رئیس پلیس پایتخت سردار “حسین ساجدی نیا”، “حسین هاشمی” استاندار تهران، خانواده و همرزمان وی و نیز اقشار مختلف مردم برگزار و پیکر مطهر این شهید از سبزه میدان تا میدان ارگ تشییع شد.

منبع خبر: برنا ۹۴٫۰۶٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=21796

برچسب ها