• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
5

مبارزه با مواد مخدر نیازمند اجتماعی شدن و مشارکت همه اقشار جامعه است

  • کد خبر : 21531
  • ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: افراد خانواده مادر و پدر را انیس و محرم راز خود می‌دانستند اما متأسفانه امروزه دوستان ناباب و مکان‌های مختلف جای خانه و خانواده را گرفته است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی خراسان‌جنوبی،«علی زندی» صبح‌امروز(دوشنبه ۹ شهریورماه) در جلسه‌ی شورای هماهنگی فرعی مبارزه با […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: افراد خانواده مادر و پدر را انیس و محرم راز خود می‌دانستند اما متأسفانه امروزه دوستان ناباب و مکان‌های مختلف جای خانه و خانواده را گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی خراسان‌جنوبی،«علی زندی» صبح‌امروز(دوشنبه ۹ شهریورماه) در جلسه‌ی شورای هماهنگی فرعی مبارزه با مواد مخدر بیرجند تصریح کرد: مواد مخدر موجب فقر معتاد و حتی قاچاق مواد مخدر می‌شود و سودی برای آن‌ها ندارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: شخصیت هر فرد در خانواده شکل می‌گیرد که متأسفانه برخی خانواده‌ها توجه کافی را ندارند.

زندی با اشاره به کم‌محبت بودن اعضای خانواده‌ها نسبت به هم تصریح کرد: در گذشته افراد خانواده مادر و پدر را انیس و محرم راز خود می‌دانستند اما متأسفانه امروزه دوستان ناباب و مکان‌های نامناسب جای خانه و خانواده را گرفته است.

وی افزود: در ۴ ماهه‌ پیش دستگاه‌های مقابله‌ای ۸ تن مواد مخدر را کشف و ضبط کردند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به شرایط محیطی استان دانشجویان ناخواسته دچار اعتیاد و حمل آن می‌شوند که این امر نیازمند سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی برای مکان‌های آسیب‌پذیر و مبارزه با اعتیاد است.

زندی تصریح کرد: با مدیریت صحیح فرزندان می‌توان از اعتیاد پیشگیری کرد و خانواده بیشترین تأثیر را در جامعه و مبارزه با اعتیاد دارند.

وی با بیان این‌که دستورالعملی از سوی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر صادر شده است، گفت: مبارزه با مواد مخدر باید اجتماعی شود و این امر نیازمند همکاری همه‌ی اقشار جامعه است تا بتوانیم از این مشکل پیشگیری کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی در خصوص اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد تصریح کرد: با برخی صاحبان سرمایه گفت‌وگو شده تا با اشتغال این افراد همکاری لازم شود.

زندی ادامه داد: به اعضای هر نفر که در مکان‌های صنعتی مشغول به فعالیت شوند وام ۱۰میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد به صاحب‌کاران داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه حدود۶۰ درصد معتادان شاغل‌اند که این مشکل بزرگی برای خانواده‌ها به‌وجود می‌آورد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی از افتتاح سومین مرکز نگهداری کودکان معتاد در استان خبر داد و گفت: سومین مرکز نگهداری از کودکان معتاد در کشور در خراسان‌جنوبی و در بیمارستان امام‌رضا(ع) واقع شده است.

زندی تصریح کرد: در آینده‌ی نزدیک این مرکز به دو بخش تبدیل می‌شود که برای دختران و پسران مجزا می‌شود.

وی از طرح مدیریت موردی برای دانش‌آموزان معتاد گفت: آموزش و پرورش و علوم پزشکی دومین اعتبارات برای این طرح را دریافت می‌کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: باتوجه به بازگشایی مدارس اقداماتی هم‌چون شناسایی مراکز آسیب‌پذیر و با خرده‌فروشان مواد برخورد جدی می‌شود.

زندی با اشاره به فرهنگ‌سازی مبارزه با موادمخدر در بین خانواده‌ها و جامعه تصریح کرد: قراردادی با صدا و سیما منعقد شده که در این راستا ۴۲ برنامه مستند و برنامه رایویی پخش می‌شود.

منبع خبر: ايسنا ۹۴٫۰۶٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=21531

برچسب ها