• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
3

۳ تن مواد مخدر در آذربایجان‌غربی کشف شد

  • کد خبر : 21154
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳

رئیس پلیس آذربایجان‌غربی گفت: در چهار ماه امسال، یک تن و ۳۰۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و دو تن و ۲۸ گرم مواد مخدر صنعتی در آذربایجان غربی کشف شد. به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، سرهنگ کریم اکبری امروز در جمع خبرنگاران که در سالن معاونت اجتماعی نیروی انتظامی برگزار شد، اظهار داشت: […]

رئیس پلیس آذربایجان‌غربی گفت: در چهار ماه امسال، یک تن و ۳۰۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و دو تن و ۲۸ گرم مواد مخدر صنعتی در آذربایجان غربی کشف شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، سرهنگ کریم اکبری امروز در جمع خبرنگاران که در سالن معاونت اجتماعی نیروی انتظامی برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه معضل مواد مخدر در کشور یک بازی سیاستی و یک برنامه‌ از پیش تعیین شده از سوی دشمن برای آلوده کردن جوانان میهن اسلامی است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌غربی گفت: در این باره در آذربایجان‌غربی بیش از سایر استان‌های کشور، مبارزه با مواد مخدر اهمیت دارد چرا که به سبب همجواری استان با چند کشور، از کشورهای همسایه تقاضا برای مواد مخدر وجود دارد و از سوی دیگر متاسفانه در آذربایجان‌غربی کشت، برداشت، تولید، نگهداری و ترانزیت مواد مخدر انجام می‌شود.

وی با اشاره به آمار مراکز ترک اعتیاد در استان تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۰۷ مرکز سرپایی مواد مخدر، ۱۶ مرکز ماده ۱۵ و یک مرکز ماده ۱۶ در استان وجود داشته و ۶ مرکز کاهش آسیب اعتیاد نیز در استان فعال است.

اکبری افزود: برنامه و نگاه پلیس مبارزه با مواد مخدر در شمال و جنوب استان با یکدیگر متفاوت است چون معضلات و موضوعات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در این مناطق با یکدیگر متفاوت دارد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌غربی با تاکید بر اینکه طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی مناطق آلوده و نیز برخورد با توزیع‌کنندگان و معتادان متجاهر در دستور کار پلیس قرار دارد، گفت: هر ماه در یک شهرستان استان اجرای برنامه ارتقای امنیت اجتماعی برای یکپارچگی در تمامی استان برگزار می‌شود.

اکبری با اشاره به اینکه ۷۵ درصد سرقت‌ها در استان ناشی از مواد مخدر است اظهار داشت: با توجه به اینکه دشمنان ایران اسلامی سرمایه‌گذاری جدی و عظیمی برای گسترش اعتیاد و درگیر کردن آحاد مختلف مردم با این بلای خانمان‌سوز کرده اند باید مبارزه با مواد مخدر به صورت همه‌جانبه و با کمک تمامی مردم و مسئولان انجام گیرد.

وی به آمار ۴ ماهه کشفیات مواد مخدر در استان اشاره کرد و گفت: امسال شاهد افزایش کشف ۱۴۹ درصدی مواد مخدر در استان بودیم و در این رابطه در این بازه زمانی، یک تن و ۳۰۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و ۲ تن و ۲۸ کلیوگرم مواد مخدر صنعتی در استان کشف و ضبط شده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌غربی گفت: امسال ۴۶ باند مواد مخدر در استان منهدم شده که نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.

وی از افزایش ۱۸ درصدی کشف قرص‌های روان‌گردان در استان خبر داد و تصریح کرد: امسال ۵۳ هزار و ۶۲۴ عدد قرص روان گردان در سراسر آذربایجان‌غربی کشف شد.

منبع خبر: تسنيم ۹۴٫۰۵٫۲۸ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=21154

برچسب ها