• امروز : جمعه - ۲۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025
کل پست ها: 74065اخبار امروز : 0
8

کشف بیش از ۲۸ تن مواد مخدر از ابتدای سال جاری/ افزایش ۲۲درصدی آمار دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر

  • کد خبر : 21078
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲

حجت الاسلام اکبری گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۲۸ تن از انواع مخدر از سوداگران مرگ کشف و ضبط شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۷درصد افزایش داشته است.«حجت الاسلام محمد صادق اکبری» در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی میزان با بیان اینکه در پنج […]

حجت الاسلام اکبری گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۲۸ تن از انواع مخدر از سوداگران مرگ کشف و ضبط شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۷درصد افزایش داشته است.

«حجت الاسلام محمد صادق اکبری» در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی میزان با بیان اینکه در پنج ماهه گذشته ۲۸ تن و ۷۱۷ کیلوگرم مواد مخدر کشف و ضبط شده است، اظهارکرد: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش ۷ درصدی داشته است.

وی افزود: امنیت جامعه و مردم همواره مورد تاکید دستگاه قضایی است و با هر جرمی که امنیت استان هرمزگان را به خطر می‌اندازد، به شدت مقابله می‌کنیم.

این مسئول عالی قضایی در ادامه بیان کرد: در همین مدت ۳ هزار و ۴۹۴ قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدند که ۲۲درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اضافه کرد: همچنین ۹۲ باند تهیه و توزیع مواد مخدر شناسایی و متلاشی شده و ۲۳ قبضه سلاح، ۳۷۴ دستگاه انواع خودرو از این افراد کشف و ضبط شده است.

حجت الاسلام اکبری افزود: در راستای سیاست‌های دستگاه قضایی کشور و تأکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر برخورد شدید و اعمال مجازات‌های سنگین برای سوداگران مرگ و قاچاقچیان عمده مواد مخدر، در جهت صیانت از امنیت جامعه، ۱۰تن از قاچاقچیان و اشرار سنگدل با مجموع بیش از ۳۹۸ کیلوگرم مواد مخدر محکوم به اعدام شدند.

وی گفت: از این مقدار بیش از ۷۰ کیلوگرم آن از نوع هروئین، ۲۰۰کیلوگرم تریاک، ۱۰۵ کیلوگرم کراک، ۴ کیلو گرم حشیش و ۱۹ کیلو گرم مرفین بوده است و این افراد در راستای اعمال مجرمانه خویش، مبادرت به حمل، نگهداری و فروش آن در نقاط مختلف استان هرمزگان و استان‌های همجوار می‌کردند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: در نهایت حکم ۶تن از قاچاقچیان، در شعبه دوم دادگاه انقلاب بندرعباس و ۴ تن دیگر در شعبه دادگاه انقلاب شهرستان میناب صادر و پس از تأیید و تنفیذ دادستان کل کشور صبح دیروز در محوطه زندان مرکزی بندرعباس و زندان شهرستان میناب ، به مرحله اجرا درآمد.

منبع خبر: ميزان ۹۴٫۰۵٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=21078

برچسب ها