قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر از افزایش ظرفیت مراکز نگهداری معتادان کارتن خواب خبر داد و گفت: تاکنون ۲۵۰۰ نفر از معتادان کارتن خواب از سطح تهران جمع آوری شدند.
علی رضا جزینی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره ساماندهی معتادان کارتن خواب اظهار کرد: ایجاد فضا برای نگهداری معتادان کارتن خواب موضوع بسیار مهم و ضروری است براین اساس سعی شده در مراکز استانها به ویژه کلانشهرها این ظرفیت افزایش یابد.
وی در ادامه با بیان این مطلب که ظرفیت مراکز نگهداری از این قشر افزایش یافته است، افزود: به عنوان مثال در شیراز ظرفیت موجود از ۲۰۰ نفر به ۷۰۰ نفر، مشهد از ۵۰۰ به ۲ هزار نفر و در تهران از ۴۰۰ به ۶ هزار نفر رسیده است، با این وجود موضوع مذکور در دستور کار قرار دارد و با جدیت پیگیری خواهد شد.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر در خاتمه تصریح کرد: تاکنون ۲۵۰۰ نفر از معتادان کارتن خواب از سطح تهران جمع آوری شدند.