• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
6

پلیس مردمی نقش مهمی در پیشگیری از مواد مخدر دارد

  • کد خبر : 20900
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان گفت: دولت به تنهایی نمی تواند با مواد مخدر مبارزه کند بنابراین پلیس مردمی می تواند نقش مهمی در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر داشته باشد. به گزارش ایرنا، سلیم کریمی شامگاه دوشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان قروه افزود: وظیفه سازمان […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان گفت: دولت به تنهایی نمی تواند با مواد مخدر مبارزه کند بنابراین پلیس مردمی می تواند نقش مهمی در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر داشته باشد.

به گزارش ایرنا، سلیم کریمی شامگاه دوشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان قروه افزود: وظیفه سازمان های مردم نهاد فقط بحث پیشگیری نیست بلکه می توانند مردم را تشویق کنند که پلیس خودشان باشند و مردم ناظر بر خودشان باشند.

وی اظهار کرد: از هنرمندان، خیرین، اصناف، هیات های ورزشی و روحانیون می توان در راستای مبارزه با مواد مخدر کمک گرفت تا دیگر نیازی به پلیس در محلات نباشد و مردم خودشان کار را انجام دهند.

این مسئول گفت: آلودگی به مواد مخدر در شهرستان قروه نسبت به کشور در وضعیت بهتری قرار دارد اما این به آن معنا نیست نباید در این زمینه کار کرد بلکه باید بیشتر از گذشته برای مبارزه و جلوگیری از آلودگی مواد مخدر کار کرد تا وضعیت بهتری نسبت به گذشته در شهرستان فراهم شود.

وی تاکید کرد: باید پلیس گزارش پرونده های مواد مخدر را طوری ارائه دهد که حتما منجر به صدور حکم شود و با قاچاقچی برخورد گردد چون قاچاقچیان با سود کلان، خانواده ها و ما را مورد هدف قرار داده اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان به پتانسیل های انسانی و سرمایه های اجتماعی استان اشاره کرد و افزود: مردم شهرستان قروه به سرمایه اجتماعی حساس هستند بنابر این همه ادارات باید در این راستا کمک کنند تا نتیجه خوبی حاصل شود.

وی در ادامه افزود: هر چه اعتماد مردم نسبت به ما بیشتر شود ما بیشتر می توانیم پیشگیری از اعتیاد بکنیم.

کریمی اظهار کرد: پیشگیری، آموزش و آگاه سازی در چهار کانون هدف خانواده، محیط های آموزشی، محلات و محیط های کاری اولویت برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در سال جاری است.

وی در ادامه افزود: توجه به نشاط اجتماعی، بسترسازی مناسب در خصوص ایجاد فرهنگ مقابله با مواد مخدر در بطن جامعه و مردمی ساختن مبارزه با قاچاق و تولید و فروش مواد مخدر به عنوان اولویت های این شورا در سال جاری است.

کریمی افزود: بر اساس برآوردها در حال حاضر حدود ۱۹ تا ۲۱ هزار معتاد در استان وجود دارند که از این تعداد حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر انها کارتن خواب هستند.

به گفته وی حدود ۹ درصد از معتادین استان کردستان را خانم ها تشکیل می دهند و حدود ۹ هزار معتاد نیز تحت درمان هستند.

کریمی در ادامه با اشاره به اینکه حدود ۱۰ درصد از معتادین بهبود یافته دارای شغل جدید هستند افزود: سال گذشته حدود دو هزار و ۲۰۰ نفر در فنی و حرفه ای و زندان دوره حرفه آموزی اموختند.

وی اعتبارات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را اندک خواند و افزود: اعتبارات کنونی پایین است و با آن نمی توان کارهای موثرتری انجام داد و ادارات و دستگاه های عضو این شورا باید سهم خود در مبارزه با مواد مخدر را مشخص کنند تا براساس آن برنامه ریزی هایی انجام شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان پیشگیری از اعتیاد را وظیفه همگانی دانست و گفت: هیچ کس از خطر ابتلا به مواد ‏مخدر و روان گردانها مصون نیست بلکه هر روز باید با اقدامات مناسب و تقویت شور و ‏نشاط اجتماعی و افزایش آگاهی های متناسب با سن در خودمان و جامعه مصونیت ایجاد کنیم.

کریمی با اشاره به اینکه ۷۵ درصد آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد است افزود: پیشگیری و فرهنگسازی اولویت کاری ما است و لازم است از پتانسیل ادارات کمک گرفت و با ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جامعه ‏گامی موثر در پیشگیری از اعتیاد و دوری جوانان و نوجوانان از آسیب های ‏اجتماعی برداشت.‏

قروه در ۹۰ کیلومتری شرق سنندج واقع شده است.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۵٫۲۰ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=20900

برچسب ها