معاون سياسي، امنيتي استاندار اردبيل گفت: بسياري از مشكلات و آسيبهاي اجتماعي خانواده و جامعه متاثر از اعتياد ميباشد و مناسب است كه خانه خيرين و خود افراد خير در اين زمينه اقدام كنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اردبيل، شريفي در نشست با مديران موسسات خيريه استان با بيان اينكه از نظر راهاندازي مركز تبصره ۲ماده ۱۶دراستان مشكل داريم و با محدوديت مكاني و بودجه اي مواجه هستيم فرستادن معتادين به زندان را هم روش مناسبي ندانست.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر براي ورود خيرين دراين حوزه از نگاه جامعه محذوريت وجود دارد به طوري كه اكثر خيرين كمك به حوزه هاي ديگر را بر حوزه اعتياد مقدم ميشمارند ولي واقعيت اين است كه بسياري از مشكلات و آسيبهاي اجتماعي خانواده و جامعه متاثر از اعتياد ميباشد و مناسب است كه خانه خيرين و خود افراد خير در اين زمينه اقدام كنند.
معاون سياسي، امنيتي استاندار اردبيل از اعضاي جلسه و مديران موسسات خيريه حاضردر جلسه خواست نظرات تخصصي خود را دراين زمينه بيان كنند و حوزههايي را كه ميتوانن، كمكرسان باشند عنوان كنند.
در ادامه جلسه سروري دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اظهارداشت: درحال حاضر دولت به اين نتيجه رسيده كه بايستي مبارزه باموادمخدر را اجتماعي كند و مخصوصا نخبگان، ريش سفيدان، متمولين وخواص با استفاده از نفوذ كلام و حمايتهاي مادي خود در حوزه فرهنگي و پيشگيري و درمان ورود پيدا كرده و ياريرسان دولت باشند.
وي در ادامه تمركز بيشتر فعاليتها را بر مصونسازي آحاد سالم جامعه و در ادامه بر درمان معتادين و حمايتهاي اجتماعي از بهبوديافتگان دانست و بر تاسيس مركز نگهداري معتادان متجاهر و بيخانمان، حمايت مالي از خانوادههاي معتادين در زندان و افراد در حال بهبودي، حمايت از تحصيل فرزندان معتادين، تشكيل مجمع خيرين كمك به معتادين، تشكيل مجمع خيرين كمك به افراد بهبوديافته، اشتغال افراد بهبوديافته، ايجاد مركزدرمان رايگان، تشكيل سمنهاي آموزشي و درماني، مركزِDIC خيرين، مركزنگهداري زنان معتاد، اهداي وسايل ورزشي به مراكز بهبودي و اقامتي ، تشكيل صندوق قرض الحسنه،كمك به تامين مسكن براي افراد بهبوديافته و بازديد خيرين از مراكز بهبودي اقامتي تاكيد كرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اردبيل۹۴٫۰۵٫۱۸