15:06:40
    امروز : سه شنبه - ۲۶ فروردین - ۱۴۰۴
کل پست ها: 73394اخبار امروز : 8
10

شهرداری‌ها ۱۰ درصد اعتبارات خود به‌پیشگیری از اعتیاد اختصاص دهند

  • کد خبر : 20815
  • ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: با توجه به همکاری همه جانبه برای پیشگیری از اعتیاد در کشور شهرداری‌ها ۱۰ درصد از منابع اعتباری خود را به‌پیشگیری از اعتیاد اختصاص دهند. به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علیرضا جزینی بعد از ظهر امروز در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر […]

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: با توجه به همکاری همه جانبه برای پیشگیری از اعتیاد در کشور شهرداری‌ها ۱۰ درصد از منابع اعتباری خود را به‌پیشگیری از اعتیاد اختصاص دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علیرضا جزینی بعد از ظهر امروز در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر با بیان اینکه نخستین آسیب اجتماعی مواد مخدر است اظهار داشت: همه آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، همسر آزاری، قتل و کودک آزاری الهام گرفته از مصرف مواد مخدر است.

وی با بیان اینکه مصرف مواد صنعتی مخدر رو به افزایش است تصریح کرد: با فعالیت‌های خوبی که صورت گرفته است، هم مصرف مواد صنعتی مخدر کاهش و هم قیمت آن افزایش یافته است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه اعتیاد در کشور ۲۵ درصد کاهش می‌یابد، خاطرنشان کرد: در برنامه پنج ساله ششم توسعه بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده باید ۲۵ درصد مصرف مواد مخدر و اعتیاد کاهش یابد.

جزینی آگاه‌‌سازی و مسائل پیشگیرانه در حوزه مصرف مواد مخدر را بسیار موثر در کاهش اعتیاد دانست و گفت: برای آگاه‌سازی جامعه و خانواده‌ها در حوزه پیشگیری فعالیت‌ها باید افزایش یابد و مردم بیش از گذشته باید از مضرات مواد مخدر آگاه شوند.

وی با بیان اینکه باید توجه ویژه‌ای به مناطق صنعتی عسلویه در حوزه پیشگیری شود، افزود: سند جامع پیشگیری از اعتیاد به ویژه در منطقه عسلویه تدوین شده است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نقش صدا و سیما در افزایش آگاهی مردم از مضرات مواد مخدر مهم دانست و بیان کرد: محلات آلوده باید مورد توجه در حوزه پیشگیری و پاکسازی قرار داشته باشند و صدا و سیما در این راستا نقش خود را در افزایش آگاهی جامعه نشان دهد.

جزینی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۹ میلیون نفر به سایت پیشگیری از مواد مخدر مراجعه کرده‌اند خاطرنشان کرد: در ۴ ماه نخست امسال ۱۲۰ هزار نفر از طریق مرکز تلفنی پیشگیری از مواد مخدر ارتباط داشته‌اند.

وی افزود: از این تعداد ارتباط تلفنی ۸۵ درصدشان مادران بوده‌اند که نشان می‌دهد ۸۵ درصد غیر مصرف‌کنندگان بودند که باید در پیشگیری بیشتر فعالیت شود.

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدرکشور با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های شهری و روستایی در پیشگیری از اعتیاد گفت: در استان بوشهر ۵۵ نقطه آلوده مواد مخدر شناسایی شده است که باید در پاکسازی این مناطق تلاش کرد.

جزینی با تاکید بر توسعه مرکز ترک اعتیاد در استان بوشهر افزود: باید مرکز ترک اعتیاد بانوان استان بوشهر راه‌اندازی شود.

وی با تاکید بر مشارکت شهرداری‌ها در حوزه پیشگیری از اعتیاد خاطر نشان کرد: با توجه به همکاری همه جانبه برای پیشگیری از اعتیاد درکشور شهرداری‌ها ۱۰ درصد از منابع اعتباری خود را به پیشگیری از اعتیاد اختصاص دهند.

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدرکشور با اشاره به توسعه سمن‌ها در پیشگیری از اعتیاد گفت: شبکه‌سازی سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد امسال گسترش یابد و باید هدفمند هدایت شوند.

جزینی از کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در دستگاه‌های اجرایی خبرداد و بیان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده امسال شش ساعت آموزش پیشگیری از اعتیاد برای کارکنان دولت اجرا می‌شود.

منبع خبر: تسنيم ۹۴٫۰۵٫۱۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=20815

برچسب ها