• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
5

کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد در سطح کشور با جدیت دنبال می‌شود

  • کد خبر : 20566
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به برنامه‌ریزی‌های درازمدت در زمینه مبارزه با اعتیاد گفت: بر اساس این برنامه، کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد در سطح کشور دنبال می‌شود. به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، پرویز افشار، عصر امروز در نشست شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان یزد […]

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به برنامه‌ریزی‌های درازمدت در زمینه مبارزه با اعتیاد گفت: بر اساس این برنامه، کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد در سطح کشور دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، پرویز افشار، عصر امروز در نشست شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان یزد با اشاره به اینکه مقابله با اعتیاد نیازمند مشارکت همه‌جانبه مردم است، اظهار داشت: طرح‌های مرتبط با جامعه،‌ بدون مشارکت مردم به موفقیت نخواهد رسید.

وی همچنین تاکید کرد: حضور حداکثری همه بخش‌ها، دستگاه‌ها و نهادها نیز برای پیشگیری، مقابله، کاهش آسیب و صیانت و درمان در زمینه موادمخدر ضرورت دارد.

افشار با اشاره به اینکه برنامه‌های کوتاه‌مدت و درازمدت بسیاری به این منظور در سطح ملی در حال اجراست، خاطرنشان کرد: در برنامه پنج ساله نیز مقابله، پیشگیری و کاهش آسیب‌های اعتیاد مدنظر نظر قرار گرفته و بر روی آن تاکید شده است و امیدواریم با مشارکت مردم و دستگاه‌های مختلف بتوانیم در این مسیر گام برداریم.

وی تصریح کرد: بر اساس این برنامه، باید سالانه پنج درصد از اعتیاد در کشور کاسته شود که امیدواریم بتوانیم در پایان پنج سال، این مهم را محقق کنیم.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر همچنین با اشاره به بیماری‌هایی که بسیاری از معتادان به آن مبتلا می‌شوند، افزود: در این زمینه نیز باید برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد تا از شیوع بیماری‌هایی نظیر هپاتیت و ایدز جلوگیری شود.

افشار ادامه داد: در مقطعی توجه به پیشگیری از این بیماری‌ها جدی بود اما متاسفانه مغفول ماند که حاصل آن افزایش شیوع بیماری‌های ایدز و هپاتیت بود.

استاندار یزد نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتیاد یک تهدید جدی برای کشور به شمار می‌رود، اظهار داشت: اعتیاد نیروی جوان و نیروی کار جامعه را مورد هدف قرار می‌دهد و اگر جامعه‌ای نیروی کار به ویژه نیروی جوان خود را از دست بدهد، آسیب‌های جدی خواهد دید.

سید محمد میرمحمدی ادامه داد: موادمخدر باید در مبادی ورودی کنترل شود و اگر این اتفاق بیفتد، به طور قطع دسترسی به موادمخدر نیز به این سادگی نخواهد بود و در بسیاری از موارد معتادان چاره‌ای جز ترک ندارند.

وی عنوان کرد: باید برای پیشگیری از اعتیاد و جلوگیری از ورود موادمخدر هزینه شود زیرا معتقدیم هزینه‌هایی که در این زمینه انجام می‌شود، بسیار کمتر از هزینه‌هایی است که برای درمان اعتیاد صرف می‌‌شود.

میرمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت مراکز بازپروری و درمان اجباری اعتیاد خاطرنشان کرد: امیدواریم این مراکز هر چه سریع‌تر به استانداردهای لازم برسند و امکان درمان قطعی معتادان در این مراکز فراهم شود.

استاندار یزد تصریح کرد: برای ترک موفق اعتیاد باید همه عوامل دست به دست یکدیگر دهند به نحوی که معتادان پس از ترک باید امکان اشتغال و زندگی عادی را داشته باشند زیرا در غیر این صورت، زمینه برای بازگشت آنها دوباره فراهم می‌شود.

میرمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه یزد از جمله استان‌هایی است که از حساسیت بالایی در امر مبارزه با موادمخدر برخوردار است، عنوان کرد: یزد مسیر عبور قاچاق موادمخدر است به همین دلیل آسیب‌های بسیاری متوجه این استان است و برای رفع مشکلات باید هم برنامه‌ریزی مناسبی انجام و همه اعتبارات مورد نیاز در نظر گرفته شود.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۰۵٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=20566

برچسب ها