دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجانشرقی گفت: معتادان بهبود یافته نیازمند حمایت های اجتماعی هستند و باید پس از گذراندن دوره های درمان، هم در خانواده و هم در جامعه، مقبولیت اجتماعی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، محمد علی نصرتی در نشست خبری ” دومین المپیاد ورزشی بهبود یافتگان از مواد مخدر با شعار جامعه سالم، عاری از اعتیاد ” با اصحاب رسانه در تبریز گفت: دومین دوره این المپیاد با برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی از جاده تا میدان ائل گلی ، از ۹ مرداد ماه سالجاری آغاز می شود.
وی با بیان اینکه ورزشکارن در ۱۰ رشته ورزشی همچون والیبال، شنا، طناب کشی، دارت، تنیس روی میز و .. به رقابت می پردازند، ادامه داد: مسابقات بخش بانوان نیز در شهرستان مراغه و در قالب انفرادی برگزار می شود.
وی با قدردانی از همکاری دستگاه های اجرایی استان همچون آموزش و پرورش و اداره کل بهزیستی استان تصریح کرد: در مجموع، ۳۰۰ ورزشکار در این دوره از المپیاد با یکدیگر به رقابت می پردازند.
نصرتی در تبیین اهداف برگزاری این المپیاد افزود: متاسفانه در بحث پیشگیری از اعتیاد و درمان آن، عقب ماندگی و ضعف هایی داریم که باید حمایت های اجتماعی از معتادان بهبود یافته بیش از پیش در جامعه در قالب برگزاری چنین المپیاد و همایش هایی استمرار داشته باشد.
وی اعتیاد را یکی از مهم ترین دغدغه ها و نگرانی های کشور عنوان کرد و گفت: اشتغالزایی برای معتادان بهبودیافته، یکی از اولویت های ماست که در استان، تنها برای ۵۰ نفر از زنان، اشتغالزایی کرده ایم.
وی افزود: این افراد همان کسانی هستند که به انحاء مختلف، فساد انجام داده و یا در دره ترلان تبریز مشغول فروش مواد مخدر بودند.
وی از کاهش سن اعتیاد در بین دانش آموزان و دانشجویان خبر داد و افزود: افزایش مصرف مواد مخدر در بین اقشار جوان و نوجوان جامعه از مهم ترین نگرانی های ماست که خانواده ها باید از هز گونه سخت گیری و سهل گیری بیجا خودداری کنند.
نصرتی با تاکید بر لزوم آموزش مهارت های مختلف زندگی و مهارت های ارتباطی به جوانان و نوجوانان تصریح کرد: فرزندان جامعه باید در برابر مشکلات اجتماعی، تاب آوری داشته باشند و توان “نه گفتن” به معضلات اجتماعی را داشته باشند.
وی در بخشی از سخنان خود با تاکید بر لزوم افزایش فرهنگ معنویت در جامعه افزود: خانواده هایی که آشنایی چندانی با مبحث دینی و اعتقادی ندارند بیش تر از سایر خانواده ها در معرض اعتیاد قرار می گیرند.