جلسه توجيه مدیران و مسئولين كاروانهاي حجاج بيت ا.. الحرام در خصوص اعزام به عربستان در استان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد، شريفي رييس سازمان حج و زيارت استان در این جلسه که در محل سازمان حج و زیارت استان برگزار شد، ضمن تشكر از همه دستگاههاي مسئول و مدیران کاروان های حج و زیارت كه از ابتداي سال در خصوص فراهم آوردن تمهيدات لازم جهت اعزام كاروانها تلاش كردهاند، گفت: از مدیران کاروانها ميخواهيم در جهت آموزشها و ارائه خدمات رفاهی به زائرین نهایت تلاش خود را بكنند تا انشاء الله حج امسال به عنوان یکی از حجهای آسان و بدون استرس برای زائرین باشد.
در ادامه مسئول حراست اداره حج و زيارت هشدار هاي لازم را در خصوص موضوع دستگيري هاي احتمالي زائران به مسئولين كاروانها اعلام كرد و خواستار توجيه زائران درخصوص حمل مواد مخدر و عدم امضاء هرگونه سندي بدون حضور نماينده ايران در صورت دستگيري احتمالي به واسطه موارد مختلف شد.
درادامه جناب سرهنگ رادان رياست پليس فرودگاه يزد نيز از مسئولين كاروانها خواست ضمن اعلام تبعات حمل مواد مخدر و هرگونه ماده اي كه ميتواند حساسيت پليس عربستان را برانگيزد پرهيز كنند زيرا علاوه بر باعث باز ماندن از اين سفر معنوي و برخورد دستگاه قضايي كشور ايران با مشكلات عديدهاي در كشور عربستان نيز روبرو خواهند بود.
در پايان از مسئولين كاروانها خواسته شد نسبت به توجيه زائرين در رابطه با هوشياري و دقت ماموران مستقر در کيت هاي بازرسي وكنترل دقيق وسايل آنان اقدام نمايند كه ماموران انتظامي با تجربه كافي هرگونه جاسازي فني را ضمن بهره گيري از اكيپ سگ مواد ياب حتي از داخل مواد غذايي را كشف خواهند كرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۴٫۰۵٫۰۵