
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي از راهاندازي اورژانس اجتماعي توسط مردم در آينده نزديک خبر داد.
علي ربيعي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري موج بابيان اين مطلب تصريح کرد: در حال حاضر نوعي از اورژانس اجتماعي توسط سازمان بهزيستي کشور راهاندازي شده و اين اورژانس، خدمات مختلفي را در حوزه آسيبهاي اجتماعي به گروههاي هدف ارائه ميدهد.
وي افزود: اکنون اقدامات لازم در راستاي راهاندازي نوعي اورژانس اجتماعي توسط خود مردم صورت گرفته و اين اورژانس اجتماعي مردمي در رابطه با برخي از آسيبها، از جمله کاهش ميزان طلاق در جامعه فعاليت خواهد کرد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در خصوص سياستهاي جديد اعمال شده در نهادهاي زيرمجموعه اين وزارتخانه از جمله سازمان بهزيستي خاطرنشان کرد: حمايتهاي اجتماعي تا پيش از اين با محوريت دولت بوده، اما؛ معتقديم اين سياست بايد تغيير کرده و به سمت حمايتهاي اجتماعي جامعه محور حرکت کنيم.
وي ادامه داد: با نگاهي به تاريخ، اين موضوع بهخوبي روشن است که پيشتر، خير جمعي و حمايتهاي اجتماعي مردمي بوده و ما نيز در اين برهه زماني بايد از حمايتهاي دولتمحور دور شويم.
ربيعي با اشاره به تغيير نوع مواد مصرفي معتادين از مواد سنتي به سمت مواد صنعتي اظهار کرد: در زمان گذشته افراد معتاد از موادي همانند ترياک و هروئين استفاده ميکردند و ترک آنها آسانتر بود، اما؛ با تغيير نوع مواد مصرفي افراد معتاد و افزايش گرايشها به سمت استفاده از مواد صنعتي، برنامهريزيها براي مقابله با مقوله اعتياد در کشور بايد تغيير پيدا کند.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي از تغيير نوع مشارکتهاي مردمي در کشور خبر داد و اذعان کرد: بر اساس بررسيهاي صورت گرفته شده و گونه شناسي هاي خير جمعي، مقرر شد مراکزي راهاندازي شود که توسط خود خيرين و نيکوکاران مديريت شده و در اين مراکز افرادي که حتي در ابعاد آموزشي و پزشکي نيز ميتوانند به سالمندان، معلولين و ساير اقشار آسيبپذير خدماتي را ارائه دهند بتوانند حضور پيدا کنند.