• امروز : سه شنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 17 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 9 September - 2025
کل پست ها: 74837اخبار امروز : 9
8

رشد کشفیات مواد مخدر در سیستان و بلوچستان سه برابر متوسط کشوری است

  • کد خبر : 20340
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رشد ۸۳ درصدی کشفیات مواد مخدر در این استان سه برابر متوسط کشوری است. به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به رشد سه برابری کشفیات باید برای پشتیبانی از این امر اقدامات ویژه ای […]

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رشد ۸۳ درصدی کشفیات مواد مخدر در این استان سه برابر متوسط کشوری است.

به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به رشد سه برابری کشفیات باید برای پشتیبانی از این امر اقدامات ویژه ای انجام داد تا این رشد سیری ماندگار داشته باشد.

وی ادامه داد: فعالیت جدی و مقتدرانه نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی از جمله سپاه، نیروی انتظامی، مرزبانی و اطلاعات در این عرصه باعث وحشت قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر و از بین رفتن سرشاخه های جریانات سوء امنیتی شده است.

رییس شورای تامین سیستان و بلوچستان با تاکید بر انجام فعالیت های اجتماعی و فرهنگی تصریح کرد: برای پیروزی در این مسیر، تمام تشکل ها و مردم شهرها و روستاها باید با حضور جدی در صحنه با معضل مواد مخدر مبارزه کنند.

استاندار با تاکید بر حمایت از معتادان پاک شده افزود: مراکز ترک اعتیاد باید علاوه بر درمان معتادان در زمینه مهارت آموزی این افراد نیز برنامه ریزی و تلاش کنند.

وی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از برگشت افراد پاک شده به مواد مخدر باید از این افراد در کارخانه ها و کارگاه ها استفاده کرد تا علاوه بر بهره مندی از نیروی کار، در آنان انگیزه نیز ایجاد شود.

هاشمی گفت: کاهش سن اعتیاد و قاچاق از خطرات بزرگی است که سازمان ورزش و جوانان باید با اولویت دادن به نقش پذیری جوانان سعی در مدیریت این بحران داشته باشد.

وی تصریح کرد: از مراکز ترک اعتیاد افراد زیر ۱۸ سال که به طور پایلوت در این استان ایجاد شده و یا می شود به طور جدی حمایت می کنیم.

وی افزود: اعتیاد افراد در سنین پایین نشاندهنده ظلم خانواده ها به این کودکان است و فعالیت برای کمک به آنان مصداق واقعی نجات و احیا انسانها است.

وی ادامه داد: برای کمک به آموزش این کودکان هیچ محدودیتی وجود ندارد و شرایط تحصیل حتی برای افراد فاقد شناسنامه نیز فراهم خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امسال رویکرد مدیریت استان فرهنگی، اجتماعی و آموزشی است تصریح کرد: این کودکان باید از طریق رسانه های عمومی نشان داده شوند تا بتوان با الگو سازی تاثیر اینگونه فعالیت ها را در جامعه نشان داد.

هاشمی با اشاره به تاثیر منفی پرداخت یارانه های نقدی بر اقتصاد جامعه گفت: سالانه بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان یارانه نقدی در کشور و هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان آن در این استان پرداخت می شود که در صورت بکار گیری این حجم نقدینگی در زمینه های فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی شاهد یک انقلاب در توسعه کشور خواهیم بود.

رییس شورای تامین استان در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از تیم مذاکره کننده هسته ای گفت: این تیم با اقدامات شایسته خود توانست چهره واقعی و زیبای ایران اسلامی را پس از ۳۷ سال نمایان و دید جهانیان را نیز نسبت به کشور عزیزمان تغییر دهند که تمام این موفقیت ها حاصل رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و حمایت های قاطعانه ملت است.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: باید برای داشتن جامعه ای عاری از مواد مخدر و اعتیاد دست به دست هم داده و با همکاری یکدیگر این امر را اجرایی کنیم.

سرهنگ ابراهیم قربانزاده افزود: فرماندهی انتظامی استان تا کنون در تمام ابعاد از جمله مبارزه با عوامل اصلی توزیع مواد مخدر، خرده فروشان و سایر بخش ها وظیفه خود را به خوبی انجام داده است.

وی ادامه داد: در سال جاری ۱۷ درگیری با عوامل مربوط به مواد مخدر انجام شده است که نسبت به سال قبل شش درصد رشد داشته است.

وی اظهار داشت: دستگیری ۵۶۳ نفر از خرده فروشان مواد مخدر نیز نشان دهنده ۷۰ درصد رشد دستگیری این افراد نسبت به سال گذشته است.

وی تصریح کرد: مجموع افراد دستگیر شده در رابطه با مواد مخدر در سال جاری هزار و ۱۹۰ نفر بوده است و در این راستا حدود ۲۳ باند تولید و توزیع مواد مخدر نیز منهدم شدند که این امر نیز نسبت به سال قبل ۲۵ درصد رشد داشته است.

جانشین فرمانده انتظامی استان آمار کشفیات سلاح و توقیف خودروها در سالجاری را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۹۵ و ۹۹ درصد ذکر کرد و افزود: در این مدت ۴۷ قبضه سلاح کشف و ۸۹ دستگاه خودرو نیز توقیف شد.

وی ادامه داد: همچنین با تلاش نیروهای تحت امر فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان ۳۲ تن انواع مواد مخدر در سالجاری کشف شد که ۲۱۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

وی خاطر نشان کرد: حدود ۶۰ درصد کشفیات حاصل فعالیتهای اطلاعاتی، ۲۰ درصد اقدامات پلیسی و انتظامی و تنها ۳ درصد آن در ایستگاه های بازرسی بوده است.

وی ادامه داد: امسال ۱۷ درصد کشفیات در درگیری های مسلحانه انجام شده است.

وی بیان کرد: سن اکثر دستگیر شدگان بین ۲۰ تا ۳۵ سال با سطح سواد زیر دیپلم است.

مسوول کمپ ترک اعتیاد افراد زیر ۱۸ سال زاهدان نیز گفت: سیکل درمان کودکان معتاد با سن ۹ ماه تا ۱۸ سال کاملا عملی و علمی بوده و تنها مشکل موجود لغزش آنان پس از مدتی پاکی است.

نخعی ادامه داد: طبق استانداردهای تعریف شده این کودکان باید به مدت سه ماه در کمپ نگهداری شوند اما بر اساس تشخیص کارشناس این مرکز بیشتر آنان بیش از چهار ماه نگهداری می شوند و سپس در صورت صلاحیت خانواده ها، تحویل آنان داده شده و هر ۲۰ روز یکبار نیز کارشناس برای تست اعتیاد به درب منازل این کودکان می رود.

وی افزود: از ۴۰ کودک تحت درمان تنها یک نفر به ماده مخدر سنتی متادون اعتیاد داشته و بقیه به مواد مخدر صنعتی اعتیاد داشته اند.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات این کمپ با توجه به سن افراد بیمار آموزش و تحصیل آنان است.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۴٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=20340

برچسب ها