• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
5

اعطای تسهیلات به کارآفرینان به‌کارگیرنده بهبودیافتگان از مواد مخدر

  • کد خبر : 20033
  • ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارآفرینانی که مبادرت بر به‌کارگیری بهبودیافتگان از مواد مخدر می‌کنند با اعطای تسهیلات حمایت می‌شوند. به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، ظهر امروز نشست مشترک دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد با مدیر صندوق کارآفرینی امید استان برگزار شد. سیدناصر […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارآفرینانی که مبادرت بر به‌کارگیری بهبودیافتگان از مواد مخدر می‌کنند با اعطای تسهیلات حمایت می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، ظهر امروز نشست مشترک دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد با مدیر صندوق کارآفرینی امید استان برگزار شد.

سیدناصر رضایی در این نشست با تقدیر از تلاش‌های صندوق کارآفرینی امید استان عنوان کرد: این صندوق تاکنون همکاری‌های خوبی با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر داشته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد افزود: بر اساس تفاهم‌نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر با صندوق کارآفرینی امید کشور مقرر گردید که کارآفرینانی که اقدام بر به‌کارگیری بهبودیافتگان از مواد مخدر می‌کنند با اعطای تسهیلات حمایت شوند.

رضایی عنوان کرد: در همین راستا این کارآفرینان هم‌استانی که سعی دارند این طرح را در دستور کار خود قرار دهند با اعطای تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید حمایت خواهند شد.

وی با اشاره به اهمیت به‌کارگیری بهبودیافتگان عنوان کرد: بازگشت بهبودیافتگان به بدنه اجتماع و استفاده از استعدادهای آنان باعث تقویت روحیه خودباوری آنان خواهد شد و خطر بازگشت مجدد آنها به اعتیاد را از بین می‌برد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بازگشت بهبودیافتگان به متن جامعه مستلزم همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های متولی است.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۰۴٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=20033

برچسب ها