دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بر ورود تمامی ارگانها و سازمانهای مختلف به موضوع مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: باید مردم را حساس کنیم و بگوییم خطر اعتیاد ویرانگر است و شامل طبقه خاص و جنسیت خاصی نمیشود بلكه همه در معرض خطر هستند.
به گزارش روابط عمومی شوراي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي، سردار محمدعلی نصرتی صبح امروز در حاشیه مراسم زنجیره انسانی که با مشارکت سازمان پارکها و فضای سبز تبریز در پارک ائل گلی برگزار شد با بیان این مطلب افزود: از تمامی سازمان ها، صاحبان فکر، اندیشه، هنرمندان و نخبگان استمداد می کنیم در این قضیه ورودپیدا کنند .
وی با بیان اینکه شاید ما نمی توانیم واقعیتی که در رابطه با آثار و پیامدهای ویرانگر اعتیاد و مواد مخدر است را به درستی برای جامعه تبیین کنیم، تصریح کرد: باید صاحبان فکر و اندیشه و تخصص پای کار بیایند و با ادبیات تاثیرگذار و هنرمندی خاص جامعه را حساس کنیم.
نصرتی با تاکید بر اینکه باید پیامدهای خطرناک مواد مخدر را برای جامعه تببین کنیم، گفت: نیاز به روشنگری و اطلاع رسانی ، حساس سازی جامعه، مشارکت مردم نسبت به بحث پیشگیری اولیه از اعتیاد داریم چرا که مردم مسئول حفظ جان و مال و آبروی خود هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه اگر مردم واقعا با عمق فاجعه به درستی آشنا باشند قطعا مشارکت کرده و احساس مسئولیت میکنند، اظهار داشت: باید بگوییم که امروز مواد مخدر چه تاثیرات مخرب و ویرانگری را برای سرمایه های اجتماعی، خانواده و جوانان ما به جا می گذارد.
وی با تاکید بر اینکه ما مسئولان نیز نتوانسته ایم با این ابزار و امکانات مردم را اقناع کنیم، گفت: در گذشته بیشترین اهتمام ما معطوف به مقابله و مبارزه شده است و در رابطه با پیشگیری اولیه از اعتیاد ما کار خاصی در گذشته انجام ندادیم در حالی که باید مخاطرات مواد مخدر را به روشنی برای مردم نشان می دادیم تا این حجم از خسارت دامن گیر جامعه ما نمی شد.
نصرتی با بیان اینکه ما سرنوشت مشترکی داریم و خانواده ها و پدر و مادر رسالت خیلی سنگین تری دارند، تصریح کرد: پدر و مادر باید متوجه باشند که چنین خطری وجود دارد و باید مهارت لازم را بیاموزند که چطور نظارت کنند. اگر به هر طریقی عضوی از خانواده گرفتار این مشکل شد باید آموزش دیده باشند که چطور رفتار کنند و چه اقداماتی انجام دهند. باید مهارت های افراد جامعه را بالا ببریم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بحث اوقات فراغت جوانان را یکی از مشکلات در این زمینه مطرح کرده و گفت: اوقات فراغت جوانان باید منطقی برنامه ریزی شود و مشکل بیکاری آنها حل شود که راه حل آن به گونه ای است که تا متوجه شدیم جوانی معتاد است او را از خانواده طرد نکنیم و در مقابل جامعه باید چتر حمایتی خود را باز کند تا جوان به آغوش خانواده باز گردد.
منبع خبر: روابط عمومی شوراي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۴٫۰۴٫۱۳