• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
7

نقش شوراها و شهرداریها در مقابله با اعتیاد مهم است

  • کد خبر : 19730
  • ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۰

مدیر کل بهزیستی استان اصفهان گفت: شوراها و شهرداریها به عنوان متولیان امور شهری و بخش قابل توجهی از امور اجتماع، می توانند در بازدارندگی و پیشگیری از اعتیاد نقشی مهم ایفا کنند. به گزارش ایرنا، سعید صادقی روز چهارشنبه در نشست شهر اندیشی با موضوع اعتیاد( بحران فردی یا شهری) در اصفهان گفت: تغییر […]

مدیر کل بهزیستی استان اصفهان گفت: شوراها و شهرداریها به عنوان متولیان امور شهری و بخش قابل توجهی از امور اجتماع، می توانند در بازدارندگی و پیشگیری از اعتیاد نقشی مهم ایفا کنند.

به گزارش ایرنا، سعید صادقی روز چهارشنبه در نشست شهر اندیشی با موضوع اعتیاد( بحران فردی یا شهری) در اصفهان گفت: تغییر رویکرد اجتماعی به محیط زندگی و شهرها، آموزش و ترویج رفتارهای نوین شهروندی، آینده پژوهی و نیازسنجی در سطح شهر می تواند راهکارهای عملی برای تصمیم گیرهای حوزه مدیریت شهری برای کاهش روآوری به مواد مخدر بشمار رود.

مدیرکل بهزیستی اصفهان افزود: مدیریت شهر و در رأس آن شورای شهر و شهرداری ضمن انجام فعالیتهای عمرانی مانند زیبا سازی شهرها باید در حوزه فرهنگی نیز سبک زندگی به روش امروزی را تبیین کرده و به نوعی پیوست فرهنگی- اجتماعی را در کنار توسعه شهرها لحاظ کنند.

وی اضافه کرد: کاهش سطح نشاط اجتماعی، نبود الگوی منسجم برای اوقات فراغت و نابرابریهای اجتماعی زمینه ساز افزایش اعتیاد در جامعه است و این موارد با کمک شهرداریها قابل جبران است.

وی با اشاره به زمینه های مختلف اعتیاد در جوامع کنونی، افزود: اعتیاد از جمله پدیده های منفی است که با خروج دستگاه های مربوط از انکار وجود و معضلات این پدیده (فاز انکار)، تصمیم گیری برای پیشگیری و مقابله با آن روند بهتری پیدا کرده است.

صادقی با اشاره به نگرش علمی دولت تدبیر و امید به مقولات اجتماعی، تصریح کرد: در یک سال و نیم گذشته اعتیاد به منزله یک مقوله منفی در کشور ما، مانند گذشته انکار نشد و همین امر نیمی از راه مقابله با آن به منظور کاهش اثرات مخرب را هموار می سازد.

مدیرکل بهزیستی اصفهان اظهار کرد: طبق برنامه ریزی قبلی در برنامه جامع پیشگیری از اعتیاد در سطح کشور قرار بود در سال های ۹۰ تا ۹۴ حدود ۴۰ درصد از مردم تحت آموزش های مدون پیشگیرانه قرار گیرند اما تا سال ۹۲ فقط حدود ۱۰ درصد از افراد زیر پوشش این برنامه قرار گرفتند.

وی افزود: از سال ۹۲ تا آخر ۹۴، حدود ۴۰ درصد تحت پوشش این برنامه جامع آموزشی قرار خواهند گرفت.

صادقی با اشاره به یک شعار بین المللی مبنی بر اینکه ‘ هویت خود را عاری از مواد مخدر کنیم’ اضافه کرد: پیامدها و عوارض ناشی از اعتیاد بر فرد، خانواده، اقوام و محیط پیرامونی شخص تأثیر مستقیم دارد و در نهایت هویت و زندگی انسان را دستخوش دگرگونی منفی می کند.

صادقی با اشاره به ابعاد مختلف اعتیاد تصریح کرد: کاهش سن روی آوری به مواد مخدر، ازدیاد مصرف در بین بانوان، سهل الوصول بودن، تجارت سود آور و تغییر مواد مخدر متناسب با ذائقه افراد از دیگر مواردی است که باید بطور ویژه و تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۴٫۱۰ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=19730

برچسب ها