فرماندار کرمان گفت: ۱۴۶ مرکز درمان مواد مخدر ( ام.ام.تی ) در این شهرستان فعال است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان، محمدعلی توحیدی در اين رابطه افزود: حدود ۴۰۰ مرکز ام. ام. تی در استان کرمان وجود دارد. دو مرکز گذری ترک مواد مخدر، دو مرکز مشاوره، شش مرکز اقامتی میان مدت و یک مرکز بلند مدت ترک اعتیاد در شهرستان کرمان فعالیت میکنند.
وی سال گذشته را در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر در شهرستان کرمان همراه با موفقیت دانست و گفت: بیش از ۱۰۷ تن انواع مواد مخدر طی سال گذشته در استان کرمان کشف شده است.
رییس شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان افزود: شورای مبارزه با مواد مخدر این استان بعد از تهران رتبه نخست را در زمینه مبارزه با مواد مخدر کسب کرده است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۱ و نیم تن مواد مخدر طی سال گذشته در شهرستان کرمان کشف شده است.
توحیدی از انهدام ۹ باند توزیع مواد مخدر و دستگیری دو هزار و ۳۰۰ متهم و معتاد به مواد مخدر طی سال گذشته خبر داد و گفت: ۷۶۰ نفر از دستگیرشدگان نیز به مراکز تبصره ۱۶ به منظور ترک مواد مخدر فرستاده شده اند.
وی افزود: بیش از هزار و ۳۴۰ باب منزل مسکونی مشکوک در سال ۱۳۹۳ مورد بازرسی قرار گرفت و بیش از ۲۰ طرح مقابله با خرده فروشان در شهرستان کرمان به مرحله اجرا درآمد.
وی تصریح کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان سال گذشته ۱۶ نشست تشکیل داده است.
فرماندار کرمان با بیان اینکه اولویت های کاری سال جاری این شورا در چهار موضوع پیگیری می شود اظهار کرد: خانواده، آگاهی و پیشگیری از مواد مخدر از جمله اولویت های کاری این شورا است.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۵۰ درصد در موضوع اطلاع رسانی خانواده ها و در زمینه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر کار انجام شده است.
توحیدی انجام اقدامات آموزشی و فرهنگی در زمینه آگاه سازی جامعه از مضررات مصرف مواد مخدر در آموزش و پرورش را به عنوان رکنی رکین در آگاه سازی و ایمن سازی جوانان و جامعه به عنوان دیگر اولویت کاری این شورا نام برد.
وی گفت: طی سال گذشته و سال جاری با کارفرماهای واحدهای صنعتی، خدماتی و کارگری نشست هایی برگزار و ضرورت سلامت کارگران در ارتقاء بازده کاری توضیح داده شده است.
وی به توفیقات سمن ها در بخش بهبود یافتگان و ترک مواد مخدر نیز اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته و جاری همکاری خوبی با سمن ها داشته ایم.
فرماندار کرمان گفت: نمایشگاه هایی در حوزه پیشگیری و درمان مواد مخدر در شهرستان کرمان برگزار شده است.
وی تصریح کرد: وزیر کشور هم بر اجتماعی کردن مقابله، برخورد و درمان مواد مخدر با جدیت تاکید دارد و این امر در شهرستان کرمان هم در حال پیگیری است.
وی گفت: مدیران محلی و منطقه ای شهرستان کرمان نیز موظف به استفاده از امکانات برای بهبود افراد معتاد و مصون سازی مناطق در این بخش شده اند.
توحیدی افزود: شوراهای اسلامی باید در زمینه مقابله با مواد مخدر و آگاه سازی از مضررات پیشگیری و درمان کمک کنند.
وی اظهار کرد: دیدار با خانواده معظم شهدای مبارزه با مواد مخدر نیز به دلیل آگاه سازی جامعه در حال اجرا است.
وی گفت: استفاده از خیرین برای درمان معتادان و اطلاع رسانی، پیشگیری و ایجاد اشتغال در این قشر در دستور کار قرار دارد.
فرماندار کرمان به برگزاری چهار دوره آموزشی در راستای توانمند سازی سمن ها در زمینه مقابله با مواد مخدر در سال گذشته اشاره کرد و گفت: برگزاری همایش بهبود یافتگان، ۱۱ نشست اتاق فکر و شناسایی خیرین فعال در این بخش از جمله اقدامات انجام شده است.
وی از تصویب ماده ۱۶ برای بانوان خبر داد و گفت: طبق این دستورالعمل بایستی اردوگاهی مشابه اردوگاه ترک اعتیاد مردان برای زنان تاسیس شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان۹۴٫۰۴٫۰۹