به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برنامه بادکنک پرانی با هدف اشاعه فرهنگ پیشگیری و آگاه سازی و اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر در اقشار مختلف جامعه و بلاخص در نونهالان با همکاری سازمان بهزیستی استان در محل پارک ائل گلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي، در این مراسم نونهالان مهدهای کودک شهر تبریز ضمن در دست داشتن شعارهای جهت ضرورت مبارزه با مواد مخدر و حفظ سلامت و امنیت ،تعداد زیادی از بادکنک های که با شعار “جامعه سالم عاری از اعتیاد” ، “اعتیاد زلزله خاموش “را در آسمان ائل گلی به پرواز در آوردند. علاوه بر بادكنك پراني نونهالان مهدهاي كودك به اجرای ديكلمه و سرود نيز پرداختند .
در ادامه مراسم سردار نصرتی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ابراز داشتند اصلی ترین سرمایه و میراث ما همین بچه ها هستند که گل های زیبا و باغ طراوت زندگی اند که باعث شادابی و خوشبختی و امیدواری خانواده ها نسبت به آینده است .
نصرتی گفت : همه ما وظیفه داریم در جهت سلامتی ،تعلیم و تربیت ،نشاط این بچه ها تلاش کنیم این بچه ها مردان و زنان آینده این کشورند، آینده کشور به دست اینانرقم خواهد خورد. و این نونهالان امانت دار ،امانت های بزرگ فرهنگی و تمدنی خواهند شد.
در ادامه نصرتی اشاره کرد این کشور بدخواهان و دشمنان زیادی دارند که از ابزارهای زیادی استفاده می کنند از جمله این ابزارها مواد مخدر است .
آنها به دنبال منافع مادی هستند که به هیچ چیز رحم نمی کنند از جمله قربانیان این افراد خانواده ها، میلیونها انسان و همچنین خانمها هستند که در این میان متاسفانه قربانیان اصلی این بچه های بی گناه و معصوم اند که جمعیت قابل توجهی هستند که با شرایط نابهنجاری زندگی می کنند.
در ادامه نصرتی تاکید کرد: عزیزان من، شما به حرفهای پدر و مادر ، مربیان ، معلمتان کوش کنید تا برای ترقی و تعالی کشور در فرداهای دیگر آماده شوید. حرکات و سکنات شما معرف ایران اسلامی ، با ایمان ، بافرهنگ ، متمدن و با غیرت است . مناعت طبع ، اخلاق حسنه ، ادب ، تواضع و فروتنی شایسته مردان، زنان و فرزندان این ملت است.
نصرتی گفت: بعضا خانواده ها اولویت وظایف خود را عوض می کنند به جای اینکه توان و انرژی خود را به مراقبت و تعلیم تربیت بچه هاشون بگذارند متاسفانه انرژی خود را صرف دیگر موضوعات دسته دوم و سوم خود می کنند و ما آسیب می بینیم. شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و مسئولین سایر دستگاهها باید با کسانی که قاچاقچیان مواد مخدر یا دنبال نا امنی در جامعه هستند، مبارزه کنند.
طناب زنی توسط گروه ورزشكاران طناب زني ائل گلي ، تئاتر خیابانی توسط گروه هنری پیامبر اعظم از ديگر برنامههاي اين روز بود .
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۴٫۰۴٫۰۸