نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: دولتمردان و دستگاهها باید نسبت به مواد مخدر حساس باشند اما حساسیت مردم و خانوادهها در این رابطه باید به مراتب بیشتر باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام «محمدعلی نکونام» پنجم تیرماه در خطبههای نماز جمعه شهرکرد مالک بر نفس شدن و مهلت ندادن به دشمن درون و بیرون و تبعیت نکردن از هواهای نفسانی را از مهمترین دغدغههای اهل تقوا برشمرد و اظهار کرد: اجازه ندهید شهوات و هوای نفس در درون شما قوت پیدا کنند که اگر این چنین شد آرام آرام مالک انسان میشوند و دیگر نمیتوانید در برابر او ایستادگی کنید.
وی در ادامه به پنجم تیر ماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: مواد مخدر یک بلای خانمانسوز است و تلفات فراوانی از نیروهای مبارزهکننده با این ماده کشنده و هم از جوانان و انسانهای غافل و خانوادههایی که بیتفاوت هستند داشته است.
امام جمعه شهرکرد با قدردانی و خداقوت به همه کسانی که در این عرصه مبارزه و مقاومت میکنند، کشفیات مواد مخدر در استان را مطلوب دانست و گفت: ضمن اینکه دولتمردان و دستگاهها باید نسبت به مواد مخدر حساس باشند و مراقبتهای لازم را انجام بدهند اما حساسیت مردم و خانوادهها در این رابطه باید به مراتب بیشتر باشد و اجازه ندهند این بلای خانمانسوز گرد افرادی که با آنها مرتبط هستند راه پیدا کند.
به گفتهی وی، هر کس در این وادی افتاد و گرفتار مواد مخدر شد نابود میشود و هر چقدرهم تلاش برای برطرف کردن کامل آن از بدن خود کرد دیگر نمیتواند قد راست کند بنابراین خانوادهها باید مراقب باشند.
نمایندهی ولی فقیه در استان دهم رمضان وفات حضرت خدیجه(س) را یادآور شد و از این بانوی مکرمه به عنوان الگویی بزرگ و بیبدیل برای زنان و دختران امروز جامعه یاد کرد و گفت: این بانوی بزرگ برای تمام بانوان امروز جامعه ما به ویژه متمکنین یک الگوی ویژه محسوب میشود زیرا که توانست در دوران جاهلیت و قبل از اسلام پاک و سالم زندگی کند.
وی افزود: حضرت خدیجه(س) یک بانوی خوش فکر، حقیقت جو با فطرتی پاک و سالم بود و از همین رو تا زمانی که ندای محمد امین را شنید نه یک دل و صد دل بلکه با تمام وجود شیفته او شد، چون هر کس فطرت سالم داشته باشد شیفته پاکان عالم میشود.
خطیب جمعه شهرکرد خطاب به بانوان و دختران جوان تأکید کرد: بدانید و آگاه باشید که با حیاء، عفیف بودن، پاک دامنی هم میتوان زندگی سالم و الهی داشت و در برابر سختیها و مشکلات فائق آمد فقط شرط تحقق این مهم آن است که اراده کنیم و از این فرصت زیبا و خوبی که نظام اسلامی در اختیار ما قرار داده است بهره ببریم.
وی با یادآوری اینکه حضرت خدیجه(س) اموالش را برای تقویت و ترویج دین خدا فدا کرد، افزود: بانوان توانمند و متمکن از لحاظ مالی با الگوگیری از ایشان داراییهای خودشان را در راه تقویت و ترویج دین اسلام صدقه جاریه کنند.
حجتالاسلام نکونام در ادامه به ششم، هفتم و ۱۱ تیرماه سال ۱۳۶۰ سالروز شهادت شیخ صدوق، سوء قصد به جان رهبر معظم انقلاب و شهادت شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: این روزها بیانگر خباثت منافقان و گروهای تروریستی است که حامی صدرصد آنها استکبار جهانی بوده و هست.
وی با بیان اینکه شهید بهشتی مظلوم بوده و همچنان نیز هست تصریح کرد: هنوز مانده که گرد و غبار مظلومیت از چهره این شخصیت فهیم، مبارز، عالم و وارسته برداشته و کنار برود.
وی بنیانگذاری دستگاه قضایی را یکی از خدمات بزرگ و شایسته شهید بهشتی به نظام اسلامی دانست و گفت: هفته قوه قضائیه فرصت مغتنمی است که دستگاه قضائی به عملکردش مراجعه کند و پرونده اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته را مورد بررسی قرار دهد و در سایه همین بررسیها نقاط قوت و برجسته که به لطف الهی کم نیستند و از مهمترین آنها میتوان به برخورد صریح و قاطعانه با دانه درشتها اشاره کرد؛ تقویت همچنین نواقصی که وجود دارد را نیز روز به روز کمتر کنند و از بین ببرد.
امام جمعه شهرکرد در ادامه با اشاره به ۱۰ تیرماه روز صنعت معدن و تجارت، سخنان روزهای اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی سران قوا و مسئولان و مدیران ارشد نظام را مورد توجه قرار داد و گفت: رهبر معظم انقلاب بر توجه ائمه جمعه و همه کسانی که سخن آنان در میان مردم تأثیرگذار است در خصوص ترویج اقتصاد مقاومتی، تأکید کردند.
وی با تأکید بر اینکه صنعت و تجارت و زندگی مردم باید با اقتصاد مقاومتی قوت بگیرد، افزود: اینکه خیال بکنیم دشمن گره از کار ما باز میکند و با برداشتن تحریم مشکلات کشور حل میشود یک خیال واهی است.
حجتالاسلام نکونام افزود: ما مذاکره را دنبال میکنیم اما به آن امید نبستهایم چرا که میدانیم دشمن مکار و کینهتوز است و اگر مسأله هستهای هم حل شود بهانهای دیگر برای ادامه دادن تحریمها میآورد و به هیچ عنوان حاضر نیست نظام اسلامی و ارزشهای انقلابی ما را تحمل کند بنابراین باید به اقتصاد مقاومتی دل بست و آن را جدی گرفت.