• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
9

فراكسيون مواد مخدر در مجلس اهتمام بيشتر به موضوع داشته باشد

  • کد خبر : 1925
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۷:۴۳

حميد صرامي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: از آنجا كه ايران كشوري جوان است، بنابراين تهديد مواد مخدر در آن بسيار جدي است لذا برخي وزارتخانه ها مانند آموزش و پرورش بايد مداخلات در حوزه پيشگيري را بيشتر مورد توجه قرار دهند. وي با بيان اينكه طبق آمارهاي موجود حدود […]

حميد صرامي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: از آنجا كه ايران كشوري جوان است، بنابراين تهديد مواد مخدر در آن بسيار جدي است لذا برخي وزارتخانه ها مانند آموزش و پرورش بايد مداخلات در حوزه پيشگيري را بيشتر مورد توجه قرار دهند.

وي با بيان اينكه طبق آمارهاي موجود حدود ۱۰ درصد از دانش آموزان زير چتر برنامه هاي پيشگيرانه قرار گرفته اند، ادامه داد: اين وزارتخانه بايد سرمايه گذاري خود را بطور اساسي از مقطع پيش دبستاني آغاز كند زيرا باور ما اين است كه ۸۵ درصد شخصيت افراد زير سن هفت سالگي شكل مي گيرد.

وي اظهار داشت: به اعتقاد روانشناسان، ۱۵ درصد شخصيت افراد در دوران دبستان و راهنمايي پايه ريزي مي شود يعني براي شكل گيري شاكله و شخصيت افراد و بروز رفتار هاي ضداعتياد بايد آموزش در دوران كودكي باشد.

مديركل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، معتقد است: اين امر با دادن اعتبار هاي لازم به آموزش و پرورش به منظور آموزش مربيان ميسر است.

وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در سال ۸۵ به روساي قوا درخصوص مشخص كردن سهم خود در امر مقابله با مواد مخدر، اضافه كرد: ‌قوه مقننه بايد در اين سهم گذاري كمي شفاف تر و جدي تر عمل كند كه در صورت اجراي كار تخصصي، موفقيت حاصل مي شود.
صرامي ‌درباره نتايج يك تحقيق، ادامه داد: اين تحقيق نشان داد يكي از علل گرايش جوانان به مواد مخدر،‌ فقدان مشاوره هاي رايگان حضوري و تلفني است كه آنها را به سمت مصرف مواد سوق مي دهد لذا فرهنگ سازي در اين زمينه مي تواند نقشي تاثيرگذار در كاهش اين گرايشات داشته باشد.

وي همچنين از اقدام برخي كشورهاي اروپايي در تشكيل كميته هشدارهاي سريع روندهاي نوظهور خبر داد و گفت: اين كميته به دور از برخوردهاي منفعل، بطور جدي و صحيح با آسيب هاي ناشي از مواد مخدر روبرو شده و مقابله مي كند.

صرامي يادآور شد: در ستاد مبارزه با مواد مخدر نيز كميته اي مشابه تشكيل شده كه متخصصان و سازمان هاي ذيربط به منظور رصد نوع و سن مصرف به فعاليت مشغول هستند و تعدادي نيز با فعاليت در بخش آينده پ‍ژوهي، درباره اقداماتي كه در آينده براي مقابله و پيشگيري ضرورت دارد، مطالعه و تحقيق مي كنند.

وي به نقل از دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل اعلام كرد: سن جهاني اعتياد از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۲ يعني به مدت ۱۰ سال از ۲۲.۷ به ۱۸.۵سال رسيده كه اين آمار حاكي از كاهش سن مصرف است.


منبع خبر: ايرنا ۹۲/۳/۲۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1925

برچسب ها