• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
9

تداوم مبارزه بی‌امان با عاملان شرارت و ناامنی در سیستان‌وبلوچستان

  • کد خبر : 19071
  • ۰۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹

معاون امنیتی ـ انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از تداوم مبارزه بی‌امان با عاملان شرارت، توزیع و فروش مواد مخدر و مخلان امنیت در سیستان و بلوچستان خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، علی اصغر میرشکار عصر امروز به مناسبت فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر در دیدار با خانواده شهیدان سلطان محمد […]

معاون امنیتی ـ انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از تداوم مبارزه بی‌امان با عاملان شرارت، توزیع و فروش مواد مخدر و مخلان امنیت در سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، علی اصغر میرشکار عصر امروز به مناسبت فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر در دیدار با خانواده شهیدان سلطان محمد تیموری و حمید آقایی از شهدای نیروی انتظامی که در راستای مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسیده‌اند، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با کشور افغانستان که بیشتر اراضی آن به کشت مواد مخدر اختصاص دارد از حساسیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مواد مخدر در شرق کشور کشف می‌شود، ادامه داد: این امر نشان از تلاش شبانه‌روزی نیروهای امنیتی و انتظامی دارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: شهید تیموری و شهید آقایی از جمله شهدایی هستند که برای حفظ نظم و امنیت مردم به شهادت رسیده و از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

این مسئول با بیان اینکه تلاش جان بر کفان نیروی انتظامی در تمامی عرصه‌ها برای تأمین نظم و امنیت اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست، اضافه کرد: دیدار با خانواده شهدا به نوعی تجدید میثاق با شهدا برای ادامه دادن راه و سیره و روش آنها است، شهیدانی که با ازخودگذشتگی نام خود را در دفتر افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثبت کردند.

میرشکار از مبارزه بی‌امان با عاملان شرارت و ناامنی در استان خبر داد و تبیین کرد: برای گرفتن تاوان خون شهدای عزیز تا پای جان ایستاده‌ایم و از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

مبارزه با مواد مخدر اولویت مهم نیروی انتظامی

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هزاران شهید در راه مقابله با مواد مخدر تقدیم انقلاب کرده که سهم سیستان و بلوچستان در این زمینه حدود ۲ هزار شهید است.

سردار حسین رحیمی افزود: با توجه به مشکلات فراوانی که این معضل خانمان‌سوز برای آحاد مردم ایجاد کرده، نیروی انتظامی با تمام توان در مقابله مافیای مواد مخدر ایستاده و اجازه نمی‌دهد سیستان و بلوچستان گذرگاه ترانزیت مواد مخدر حتی به کشورهای دیگر باشد.

وی با بیان اینکه آمریکا پشتوانه بسیاری از مافیای مواد مخدر است، گفت: در دو دهه اخیر اقدامات مقابله‌ای ایران با عاملان ترانزیت مواد مخدر تشدید شده و تلاش برای پیشگیری از ورود مواد مخدر به کشور افزایش یافته است.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: مواد مخدر عامل بسیاری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و جرائم است که اگر به طور جدی با آن مقابله نشود قطعاً در سطح کشور مشکلات فراوان به وجود می‌آورد.

این مسئول با اشاره به آسیب‌های اعتیاد به مصرف مواد مخدر، بیان کرد: فرد معتاد نه تنها در جامعه، بلکه حتی در خانواده خود جایگاهی ندارد و به جای اینکه عنصر مفیدی برای اجتماع باشد به یک فرد بی‌ارزش و سربار اجتماع تبدیل شده است.

وی تأکید کرد: نیروی انتظامی به عنوان نوک پیکان مقابله با انواع و اقسام جرائم قرار دارد و مبارزه با مواد مخدر نیز در اولویت اقدامات آن قرار دارد.

منبع خبر: فارس۹۴٫۰۴٫۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=19071

برچسب ها