به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر همایش تخصصی درمانگران اعتیاد که با حضور پزشکان مراکز ترک اعتیاد استان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.
دکتر علیرضا مردانشاهی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اهمیت ارتقاء دانش متخصصان درمانگر اعتیاد به منظور افزایش بازدهی مراکز ترک اعتیاد اظهار داشت : موضوع درمان اعتیاد ، مساله ای اجتماعی بوده و باید با استفاده از ظرفیتهای جامعه و نگاه چند علتی معضل اعتیاد را بررسی و به کمترین میزان کاهش داد .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید برسیاست ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر برنامه ریزی و اقدام جهت تغییر الگوی مصرف از پر خطر به کم خطر و کاهش آسیبهای جسمی ، روانی و اجتماعی ناشی از ابتلای به اعتیاد اظهار داشت : توسعه کمی و کیفی مراکز درمان اعتیاد آگونیست در دستور کار معاونت درمان این دانشگاه قرار گرفته است .
وی اظهار داشت : قریب به ۴۰۰ مرکز درمان اعتیاد ، بیش از ۳۵ هزار نفر را به روش آگونیست تحت درمان دارند.
در ادامه دکتر سید حامد موسوی رئیس انجمن صنفی درمانگران اعتیاد استان مازندران ضمن بیان مراحل تشکیل انجمن صنفی درمانگران اعتیاد استان مازندران گفت:در این انجمن بیش از ۳۵۰ روانپزشک و پزشک عمومی آموزش دیده عضویت دارند .
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر ۲۰ انجمن صنفی درمانگر اعتیاد در کشور تشکیل شده است اظهار داشت: برگزاری دوره های آموزشی و بازآموزی پزشکان و روانشناسان مراکز درمان اعتیاد ، پایش مراکز مجری درمان معتادان ، ایجاد پل ارتباطی بین بیماران ، پزشکان و دانشگاه علوم پزشکی از فعالیتهای این انجمن است.
رئیس انجمن صنفی درمانگران اعتیاد استان مازندران بررسی مشکلات بیماران و ارائه راهکار مناسب ،نظارت بر تبلیغات و اطلاع رسانی درحوزه مبارزه با اعتیاد را از دیگر اقدامات این انجمن عنوان کرد و افزود: اطلاع رسانی مناسب و صحیح در زمینه ترک اعتیاد و راههای ابتلا به آن باعث پالایش پیام های فرهنگی در این حوزه به مردم می شود.
به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران این همایش با مشارکت حوزه سلامت روان و اعتیاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و انجمن درمانگران اعتیاد استان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران تشکیل شد.