• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
16

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر: امسال دانش‌آموزان تحت پوشش برنامه‌های آموزشی شناخت مواد مخدر و عوارض آن قرار می‌گیرند

  • کد خبر : 1856
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مصون نگه داشتن دانش‌آموزان از عوارض و پيامدهاي ناشي از مصرف مواد مخدر امسال این افراد تحت آموزش‌های ویژه قرار می‌گیرند.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ بابک دین‌پرست صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی استان بوشهر اظهار داشت: […]

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مصون نگه داشتن دانش‌آموزان از عوارض و پيامدهاي ناشي از مصرف مواد مخدر امسال این افراد تحت آموزش‌های ویژه قرار می‌گیرند.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ بابک دین‌پرست صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی استان بوشهر اظهار داشت: برای اجرای این برنامه آموزشی تفاهم‌نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش منعقد شده که دانش‌آموزان در معرض خطر با شرکت در کارگاه‌های آموزشی از این ماده افیونی مصون می‌شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه در کشور حدود یک میلیون و ۳۲۵ هزار نفر مصرف کننده مواد مخدر وجود دارد بیان کرد: از این تعداد نود و هفت دهم درصد مرد و نه و سه دهم درصد زن هستند.

معاون كاهش تقاضاي ستاد با اشاره به اینکه میانگین کشوری شیوع مصرف مواد مخدر در گروه سنی ۱۵ تا ۶۴ سال دو شصت و پنچ صدم درصد است، افزود: ۱۲ استان کشور درصدی بالاتر از این میزان دارند و استان بوشهر با میانگین يك و يك دهم درصد در رتبه ۲۸ کشور قرار دارد.

دین‌پرست با اشاره به اینکه حدود ۱۳ هزار و ۶۰۰ معتاد در استان بوشهر وجود دارد، تصریح کرد: براساس آمار دستگاه‌های ذی‌ربط در استان بوشهر، بین ۱۱ تا ۱۶ هزار نفر معتاد وجود دارد که ۶۰۰ نفرشان زن هستند.

وی اضافه کرد: میانگین کشوری شیوع مصرف مواد مخدر در گروه سنی ۱۵ تا ۶۴ سال دو و شصت و پنچ صدم درصد است که ۱۲ استان کشور درصدی بالاتر از این میزان بالاتر دارند.

دین‌پرست بیان کرد: میزان شیوع مصرف مواد مخدر در استان بوشهر يك و يك دهم درصد است که در میان استان‌های کشور رتبه ۲۸ دارد و براساس آمار دستگاه‌های ذی‌ربط در این استان، بین ۱۱ تا ۱۶ هزار نفر معتاد وجود دارد.

وی یادآور شد: براساس برخی دیگر از آمارها حدود ۱۳ هزار و ۶۰۰ معتاد در استان بوشهر وجود دارد که ۶۰۰ نفر از این تعداد زن هستند.

معاون کاهش تقاضاي ستاد با استناد به گزارش سازمان ملل بیان کرد: در سال ۲۰۱۰ حداقل ۲۱۰ میلیون نفر در جهان مواد مخدر مصرف کرده‌اند.

وی با بیان اینکه میزان مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر کاهش یافته است گفت: سال گذشته مرگ و میرهای ناشی از اعتیاد در کشور کاهش یافت به طوری که سال ۹۱ سه هزار و ۵۶ نفر بر اثر اعتیاد جان سپرده‌اند که از این تعداد دو هزار و ۸۵۷ نفر مرد و ۱۹۹ نفر زن بوده‌اند که این آمار نسبت به آمار مرگ و میر ناشی از اعتیاد در سال نود، ۱۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

دین پرست با اشاره به اینکه در کشور سه هزار و ۹۴۰ مرکز داوطلبانه و ۱۷ مرکز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان وجود دارد بیان کرد: در بسیاری از استان‌ها اين مرکز وجود ندارد که یکی از این استان‌ها بوشهر است زیرا هیچ معتاد متجاهری در این استان وجود ندارد.

وی اضافه کرد: ۸۰ درصد درمان مواد مخدر کشور برعهده بخش خصوصی است به همین خاطر باید در استان بوشهر نیز مراکز خصوصی افزایش یابد.

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۳/۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1856

برچسب ها