• امروز : دوشنبه - ۲۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 14 April - 2025
کل پست ها: 73378اخبار امروز : 0
11

استاندار قزوين تاكيد كرد: استفاده از ظرفیت گروه‌های مرجع در پیشگیری از اعتیاد

  • کد خبر : 18510
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶

استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تاکید کرد: برای حل اعتیاد ظرفيت همه گروه‌های مرجع جامعه باید به کارگرفته شوند و از توان روحانيون، اساتید ‏دانشگاه، هنرمندان، اصناف و افرادی که کلام، نگاه رفتار و قلم آن ها موثر است حداکثر استفاده و بهره برداری ‏را برد.به گزارش روابط عمومي شوراي […]


استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تاکید کرد: برای حل اعتیاد ظرفيت همه گروه‌های مرجع جامعه باید به کارگرفته شوند و از توان روحانيون، اساتید ‏دانشگاه، هنرمندان، اصناف و افرادی که کلام، نگاه رفتار و قلم آن ها موثر است حداکثر استفاده و بهره برداری ‏را برد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر قزوين، مرتضی روزبه در جلسه اين شورا بیان داشت: ماه رمضان فرصت ‏مناسبی برای طرح مسائل و معضلات اجتماعی بویژه اعتیاد و مواد مخدر در مساجد و مناسبت‌های مذهبی ‏است و در این زمینه باید هماهنگی و برنامه ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه باید پیوندی بین مناسبت‌های دینی و ‏مسائل اجتماعی ایجاد شود، تصریح کرد: ۱۴۰۰ مسجد و ۳۰ بقاع متبرکه در استان وجود دارد که در طول ماه ‏مبارک رمضان مردم به این اماکن مذهبی رفت و آمد می‌کنند اما تاکنون برای استفاده از این ظرفیت برنامه‌ریزی ‏درستی صورت نگرفته است.

‏دبير شوراي هماهنگي استان افزود: متاسفانه امروز بلای اعتیاد به خانواده های مذهبی و مسجدی نیز سرایت کرده که در این زمینه باید با ‏تشکیل اتاق فکر و دعوت از افراد صاحبنظر و نوآور در دانشگاه ها، مراکز آموزشی، بهزیستی، نیروی انتظامی و ‏دستگاه‌های مرتبط از دیدگاه‌ها و نقطه نظرات آنها استفاده كرد.

استاندار با تاکید بر نظارت و ارزیابی مستمر کمپ‌های نگهداری معتادان و ضرورت آینده‌نگری و سیاست‌گذاری در ‏این زمینه اظهار داشت: حجم اعتباراتی که از سوی ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر برای درمان معتادان به ‏استان تخصیص می‌باید در مقایسه با کل اعتبارات مورد نیاز رقم پایینی است که نیازمند بازنگری و حمایت ‏بیشتری است و انتظار می رود که حداقل ۵۰ درصد از هزینه های مورد نیاز از سوی مرکز تامین شود.

رییس شورای هماهنگی استان با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی صدا و سیما در راستای فرهنگ‌سازی و پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر بیان داشت: صدا و سیما در کنار برگزاری جلسات و نشست‌های ‏کارشناسی در زمینه اعتیاد و مواد مخدر باید نسبت به تهیه و تولید فیلم و گزارش‌های مستند در این زمینه اقدام ‏کند تا بتواند زشتی و تبعات متفی این معضل و آسیب خانمان سوز را به خانواده ها به شکل بهتری نمایش ‏بدهد.

استاندار با تاکید بر شناسایی و حساسیت نسبت به معتادین شاغل در دستگاهای اجرایی و واحدهای تولیدی ‏اظهار کرد: معتادان شاغل موضوع بسیار مهمی است که همه دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به وضعیت ‏کارمندان خود در این زمینه حساس باشند و آموزش و فرهنگ‌سازی لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی با حمایت از طرح شناسایی و معرفی روستا و محله ی پاک در استان افزود: روستای پاک و محله پاک موضوع ‏مهمی است که باید با شناسایی چند روستا و محله ی شاخص در این زمینه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کرد ‏و از ظرفیت شورایاری ها در راستای ایجاد محله پاک از اعتیاد و مواد مخدر استفاده کرد.

مختار كرمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در اين جلسه طي سخناني با اشاره به ‏برنامه‌هاي ابلاغي سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر بر لزوم همكاري كليه دستگاه‌هاي عضو و مرتبط شورا ‏جهت اجراي مناسب طي روزهاي ۳۰ لغايت ۵ تير ماه در سطح استان تاكيد كرد.

وي برگزاري نمايشگاه و همايش ‏تقدير از فعالين عرصه مبارزه با مواد مخدر و امر اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر در استان، گردهمايي ‏روحانيون و مبلغين، برگزاري مسابقات ورزشي و…، پخش برنامه‌هاي ويژه از صدا و سيماي استان، سخنراني ‏فرمانداران و بخشداران در خطبه‌هاي پيش از نماز جمعه و… را از جمله اهم برنامه‌هاي سالروز جهاني مبارزه با ‏مواد مخدر در استان برشمرد.

منبع خبر:  روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر قزوين۹۴٫۰۳٫۲۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=18510

برچسب ها