• امروز : چهارشنبه - ۲۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 9 April - 2025
کل پست ها: 73348اخبار امروز : 13
9

با آگاهي جامعه از خطرات اعتياد، آسیب پذیري جوانان و نوجوانان در برابر آن کاهش مي‌يابد

  • کد خبر : 18501
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، آگاه‌سازي و حساس‌كردن مردم در امر فرهنگ‌سازي و مبارزه با مواد مخدر را بسيار مهم توصيف كرد و بر مشاركت دستگاه‌‌هاي ذيربط در اين رابطه تاكيد كرد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، عبدالمحمد زاهدی در جلسه اين شورا […]

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، آگاه‌سازي و حساس‌كردن مردم در امر فرهنگ‌سازي و مبارزه با مواد مخدر را بسيار مهم توصيف كرد و بر مشاركت دستگاه‌‌هاي ذيربط در اين رابطه تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، عبدالمحمد زاهدی در جلسه اين شورا گفت: اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر، آگاه‌سازي و حساس كردن مردم در امر پيشگيري از اعتياد در طول سال و بخصوص برنامه‌هاي هفته مبارزه با مواد مخدر بسيار مهم است.

وي اظهار داشت: برنامه‌های هفته مبارزه با مواد مخدر برنامه‌های مفصلی هستند که تمامی سازمان‌ها در اجرای آن مشارکت دارند. اما باید توجه داشت اجرایی این برنامه‌ها با دو هدف کلی اجتماعی کردن مواد مخدر و بحث پیشگیری از آن همراه باشند.

استاندار کردستان بیان کرد: باید با اجتماعی کردن مواد مخدر و آگاه کردن آحاد جامعه آسیب پذیر بودن جوانان و نوجوانان را کاهش دهیم كه در اينصورت به هدفمان كه کاهش مصرف مواد مخدر موثر است، نزدكي‌تر مي‌شويم.

وی ادامه داد: سازمان‌های که قشرهای مختلف را تحت پوشش دارند مثل آموزش و پرورش و اداره کار و تعاون باید برنامه‌های ویژه‌ای را برای مقابله با مواد مخدر داشته باشند.

استاندار کردستان گفت: همچنین باید از تمامی امکانات فرهنگی، هنری استان استفاده شود تا بتوانیم در این حوزه تاثیرگذاری لازم را داشته باشیم.

زاهدی اظهار داشت: تمامی دستگاه‌های اجرایی باید فضایی را در استان ایجاد کنند که مردم نسبت به مواد مخدر حساس‌تر و با اگاهی بیشتر به مقابله با آن بپردازند.

همچنين سردار خرم‌نيا فرمانده انتظامي و ريس كميته مقابله استان كردستان در اين جلسه گفت: همچنان كه پيداست پديده‌ي شوم اعتياد يك بيماري خطرناك است كه ‏دامنگيرجامعه وعلل الخصوص نسل جوان شده است و نبايد بعنوان جرم به آن نگاه كرد. ‏همه‌ي مردم و دستگاه‌هاي دولت موظف هستند در بهبودي اين بيماري همفكري و ‏همكاري مستمر لازم را داشته باشند.

در ادامه خرم‌نيا اذعان داشت: ما جهت آرامش مردم ‏و امنيت فضاي پارك‌هاي سطح شهر هميشه مكانهاي مورد نظر را تحت نظر داريم و از ‏آلوده شدن پارك به پاتوق معتادين به شدت جلوگيري كرده و مي‌كنيم، در واقع در هر نقطه ‌اي از شهر كه مردم همكاري مي كنند جايي را براي جمع شدن و پاتوق افراد معتاد ‏نخواهيم گذاشت.‏

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۴٫۰۳٫۲۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=18501

برچسب ها