• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
10

برگزاری یادواره ۱۲ شهید مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر : 18473
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: سومین یادواره ۱۲ شهید مبارزه با مواد مخدر این استان ۲۶ خرداد سال جاری برگزار می‌شود. به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید ناصر رضایی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: از ۲۰ خرداد تا پنج […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: سومین یادواره ۱۲ شهید مبارزه با مواد مخدر این استان ۲۶ خرداد سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید ناصر رضایی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: از ۲۰ خرداد تا پنج تیر‌ماه سال جاری بیش از ۴۰ برنامه در خصوص مبارزه با مواد مخدر در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد به نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی به جامعه تأکید کرد و گفت: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر از سیاست‌ها مبارزه با این پدیده شوم است که رسانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در اجتماعی کردن و آگاهی‌بخشی به جامعه ایفا کنند.

وی با بیان اینکه دشمنان با استفاده از جنگ نرم در تلاش برای ضربه‌زدن به نیروی انسانی پویا و جوان کشور هستند، تصریح کرد: مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر و توسعه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی از سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران است که ما بر مبنای این سیاست تلاش می‌کنیم با گسترش برنامه‌های فرهنگی با این پدیده شوم مبارزه کنیم.

این مسئول بیان کرد: کار فرهنگ‌سازی برای مبارزه با این پدیده شوم از مهد کودک‌ها آغاز شده و در مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و سایر بخش‌های آموزش لازم به مردم ارائه می‌شود.

رضایی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های پاک در خصوص مواد مخدر است، گفت: ۷ هزار و ۲۰۰ معتاد در استان شناسایی شدند که این افراد در ۷۰ کمپ و مرکز نیمه اقامتی ترک اعتیاد درمان می‌شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با بیان اینکه سن ابتلا به مواد مخدر در استان کهگیلویه و بویراحمد بالاتر از میانگین کشوری است، خاطرنشان کرد: سن مصرف و گرایش به مواد مخدر از ۲۰ سال به بالا به حدود ۱۵ سال کاهش یافته که نیاز است خانواده‌ها نظارت لازم را در این خصوص داشته باشند.

وی از برگزاری یادواره شهدای مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد و افزود: بیست و ششم خرداد سال جاری سومین یادواره ۱۲ شهید مبارزه با مواد مخدر و تجلیل از فعالان این عرصه برگزار می‌شود.

این مسئول عنوان کرد: به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر فردا جمعه بیست و دوم خرداد همایش پیاده‌روی خانواده از فلکه جهاد تا پارک معلم یاسوج برگزار و به قید قرعه به شرکت کنندگان در این همایش جوایز نفیسی اهدا می‌شود.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۰۳٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=18473

برچسب ها