دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد رسانه های ارتباط جمعی را یکی از پایه های اصلی مبارزه با مواد مخدر هستند دانست و گفت: یکی از عرصه هایی که شعار همدلی و همزبانی مقام معظم رهبری باید در آن نمود عینی پیدا کند عرصه مبارزه با مواد مخدر است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، سید ناصر رضایی صبح امروز در نشست خبری دبیر شورا و روسای کمیته های تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اصحاب رسانه به پنجم تیر روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: با توجه به دستورالعمل ها کشوری و شرایطی که در استان وجود دارد مجموعه برنامه های مختلفی با عنوان ۴۰+۲۰ در استان پیش بینی شده که در ۲۰ روز کاری ۴۰ برنامه متنوع پیرامون مبارزه با مواد مخدر اجرا می شود.
وی در ادامه به نقش رسانه های ارتباط جمعی در آگاهی بخشی مردم درباره آسیب های مواد مخدر اشاره کرد و گفت: امروزه رسانه تنها رکن چهارم دموکراسی نیست بلکه عنصر همیشگی و ثابت همه حوزه ها شامل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و سایر بخش ها در سطوح ملی و فراملی نقش ایفا می کند.
رسانه ها یکی از پایه های اصلی مبارزه با مواد مخدر هستند
رضایی رسانه ها را یکی از پایه های اصلی مبارزه با مواد مخدر دانست و افزود: مبارزه با مواد مخدر پروسه ای است که زوایای مختلفی شامل تولید، ترانزیت، توزیع و مصرف را در برمی گیرد.
وی ابراز داشت: امسال با تلفیق شعار همدلی همزبانی دولت و ملت مقام معظم رهبری مبارزه با مواد مخدر با مشارکت اجتماعی مدنظر قرار گرفته است ویکی از عرصه هایی که شعار همدلی و همزبانی مقام معظم رهبری باید در آن نمود عینی پیدا کند عرصه مبارزه با مواد مخدر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: هرچه حضور مردم و مشارکت عمومی ارتقا پیدا کند مبارزه با مواد مخدر و آسیب های اجتماعی اثر بخش تر خواهد بود.
رضایی عنوان کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر یکی از ظرفیت های مهم در جلب مشارکت عمومی رسانه ها هستند که به دلیل اینکه در میان مردم از جایگاه ویيه ای برخوردارند باید از کارکردهای آنها نهایت استفاده را کرد.
اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در حوزه مبارزه با مواد مخدر اساسی ترین کارکرد رسانه ها است
وی بیان کرد: اساسی ترین کارکرد رسانه ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برای همدل کردن مردم و آحاد جامعه است.
رضایی عدم آگاهی مردم از آسیب های مواد مخدر را یکی از مهمترین مشکلات عنوان کرد و افزود: استکبار جهانی با جنگ نرم در صدد هدف قرار دادن تفکر و اندیشه جوانان و گرفتار کردن افراد پویای جامعه است.
دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد ابراز اشت: فروپاشی اجتماعی از کارکردهای مواد مخدر است زیرا وقتی یک فر معتاد می شود نه تنها خود بلکه بینان های یک خانواده را نیز فرو می پاشد و در آسیب زدن به جامعه نیز تاثیرگذار است.
رضایی سیاست کلی در مبارزه با مواد مخدر را در دو بخش برشمرد و گفت: مقابله با ورود مواد مخدر از طریق کارهای اطلاعاتی ، بستن مرزها، و فعالیت امنیتی یکی از این کارکردها است.
وی افزود: کاهش تقاضا برای مواد مخدر و اجرای برنامه های فرهنگی و مشارکت اجتماعی برای مبارزه با مواد مخدر از دیگر کارکردها است.
رضایی ابراز داشت: در حوزه مواد مخدر امنیت جامعه را نباید وخیم جلوه داد بلکه باید مهارت نه گفتن به مواد مخدر را یاد به افراد یاد داد.
وی یکی از معضلات اساسی در جامعه را گسترش اعتیاد زنان دانست و گفت: این معضل کشور در حال افزایش است و در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل بافت قومی وعشیره ای این پدیده کمتر وجود دارد.
رضایی افزود: استفاده زنان از مواد مخدر صنعتی در این استان کمتر رواج داد و نباید این امر از سایر استان های کشور تاثیر بپذیرد.
وی به برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی از طریق رسانه ها، نشست با دبیران شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان های استان، افتتاح ویژه رادیو و تلویزیونی از جمله این برنامه ها است.
رضایی ابراز داشت: برگزاری یادوراره شهدای مبارزه با مواد مخدر و تجلیل از فعالان این عرصه، همایش بهبود یافتگان در یاسوج،همایش پیاده روی در یاسوج، نشست با روحانیون ، سخنرانی ائمه جمعه ، برپایی چادرهای اطلاع رسانی و اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت پاکسازی نقاط آلوده را از دیگر برنامه های این روز اعلام کرد.
۲۶ ژوئن برابر با ۵ تیر روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است.