• امروز : چهارشنبه - ۲۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 9 April - 2025
کل پست ها: 73348اخبار امروز : 13
9

استاندار کردستان: رویکرد برنامه های مبارزه با مواد مخدر باید اجتماعی و حساس سازی باشد

  • کد خبر : 18369
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳

استاندار کردستان گفت: رویکرد برنامه های حوزه مبارزه با مواد مخدر باید اجتماعی و در راستای آگاه سازی و حساس سازی جامعه بخصوص خانواده ها باشد. به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالمحمد زاهدی روز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در سنندج افزود: باید تبعات و پیامدهای استعمال مواد مخدر […]

استاندار کردستان گفت: رویکرد برنامه های حوزه مبارزه با مواد مخدر باید اجتماعی و در راستای آگاه سازی و حساس سازی جامعه بخصوص خانواده ها باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالمحمد زاهدی روز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در سنندج افزود: باید تبعات و پیامدهای استعمال مواد مخدر از طریق رسانه ها به مردم انجام شود و جامعه را نسبت به این مسایل و تبعات آگاهتر و حساس تر نمود.

وی گفت: رویکرد برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر نیز باید در همین راستا باشد و در این موضوعات برنامه ها باید اجرا شوند.

اهو مچنین توجه جدی به پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر را نیز مورد توجه جدی قرار داد و افزود: از ظرفیت رسانه ها در حوزه پیشگیری نیز باید استفاده کرد.

او اجتماعی کردن برنامه های این حوزه را بسیار موثر دانست و گفت: هرچه حضور مردم در این برنامه ها بیشتر باشد موفقیت بیشتری حاصل می شود.

استاندار کردستان همچنین از دستگاه هایی مانند آموزش و پرورش که جمعیت زیادی را زیر پوشش دارند خواست برنامه جامع و کاملی برای حوزه پیشگیری و آگاه سازی دانش آموزان در ارتباط با اعتیاد داشته باشند.

زاهدی تاکید کرد از همه امکانات فرهنگی و هنری برای مبارزه با اعتیاد نیز باید استفاده شود.

وی به تجمع معتادان در پارک ها و اماکن عمومی نیز اشاره کرد و گفت: دستگاه های متولی باید فضا را برا یجولان معتادان نا امن و برای خانواده ها امن کنند.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۳٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=18369

برچسب ها