دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت: اقدامات پیشگیرانه در زمینه توزیع و مصرف مواد مخدر مستلزم تعامل همه دستگاههای فرهنگی است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، علیرضا مرادی با حضور در روستای لاریم جویبار و در ديدار با فرماندهان پایگاه شهدای لاریم، و پایگاه ۷ تیر درباره نحوه اجرای برنامههای فرهنگی پایگاه بسیج، ارائه خدمات حمایتی به خانواده ها معتادین شناسایی شده ، برگزاری بحث های مشاوره ای به خانواده ها درباره مضرات مصرف مواد و پیشگیری و درمان، گفتگو کرد.
وي با تاکید بر شناسایی معتادین روستا و پاتوقها، اظهار داشت: پس از شناسایی معتادین جلسات مشاوره ای با آنها و خانوادهها برگزار شود تا از طریق تذکر لسانی به نتایج خوبی برسید.
مرادي با ابراز خرسندی از اقداماتی که در حوزه کمک های حمایتی به خانواده های معتادین شناسایی شده انجام گرفت گفت: خرده فروش های منطقه نیز پس از شناسایی ، به اطلاع اداره پلیس مبارزه با مواد برسد.
دبیر شورای هماهنگی استان مازندران، بر ضرورت پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد و افزود: بهترین شیوه مبارزه با پدیده شوم و خانمان سوز اعتیاد، اقدامات پیشگیرانه است و برای رسیدن به این هدف باید با فرهنگ سازی و آگاهی بخشی تقاضا برای مصرف مواد مخدر را کاهش داد.
مرادی، با اشاره به اینکه امروز اعتیاد به مواد مخدر بزرگترین تهدید برای بنیان خانوادهها و ناهنجاریهای اجتماعی نظیر طلاق و وقوع جرم است خاطرنشان کرد: اقدامات پیشگیرانه در زمینه توزیع و مصرف مواد مخدر مستلزم تعامل همه دستگاههای فرهنگی است.
وی ضمن قدردانی از فعالیت های فرهنگی سپاه و بسیج در زمینه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر ، بهره گیري از ظرفیت نخبگان ،دانشگاهیان، فرهنگیان و روحانیون را در ان امر مهم ضروری عنوان کرد.
علی زیاری، فرمانده پایگاه ۷تیر روستای لاریم، با اشاره به جمعیت ۸هزار نفری این روستا از شناسایی ۱۰۰معتاد در این روستا خبر داد.
وی افزود: خرده فروش های مواد مخدر نیز در لاریم شناسایی شده هستند و انتظار داریم در جهت برخورد با عاملین تهیه، فروش و توزیع مواد خانمان سوز نیروی انتظامی مانند همیشه اقدامات اثرگذار انجام دهد.
زیاری،گفت: در مدت زمانی که پایگاه به موضوع مبارزه با مواد مخدر ورود پیدا کرد ، فعالیت هایی انجام شده که اثرات آن در آینده ای نزدیک آشکار می شود.
وی، با بیان اینکه به دنبال راه اندازی خط گویا با هدف مشاوره و پاسخگویی به سوالات حوزه مواد مخدر هستیم تصریح نمود: اجرای این طرح مستلزم اعتباراتی جهت تامین مالی کارشناس این بخش می باشد.
فرمانده پایگاه ۷تیر لاریم، گفت: نصب استندهای هشدار دهنده اعتیاد، برپایی همایش پیاده روی با حضور خانواده های معتادین و اهالی روستا، برگزاری مسابقات ، اهداء سبد کالا به ۱۰۰خانوار شناسایی شده و…از جمله اقدامات فرهنگی این پایگاه در اواخر سال ۹۳ و دو ماهه اول سال جاری بوده است.
زیاری، در پایان نبود مرکز ترک اعتیاد را در لاریم یکی از کمبودهای منطقه عنوان کرد.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۴٫۰۳٫۱۹