16:10:57
    امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 3
8

بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان راهي موثر در مبارزه با قاچاق مواد مخدر ‏

  • کد خبر : 18095
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹

نماینده مردم زابل در مجلس گفت: تا زمانی که شرایط معیشتی و اقتصادی مردم در استان سیستان و بلوچستان در حد معمول نباشد، می‌توان گفت با پدیده قاچاق مواجه خواهیم بود، لذا بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان راهي موثر در مبارزه با قاچاق مواد مخدر ‏است.سید باقرحسینی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد […]

نماینده مردم زابل در مجلس گفت: تا زمانی که شرایط معیشتی و اقتصادی مردم در استان سیستان و بلوچستان در حد معمول نباشد، می‌توان گفت با پدیده قاچاق مواجه خواهیم بود، لذا بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان راهي موثر در مبارزه با قاچاق مواد مخدر ‏است.

سید باقرحسینی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر که رویکرد آن توسط وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح شده است بسیار کارآمد و مناسب بوده و درصورتی که مشارکت اجتماعی جهت پیشگیری و مبارزه با این معضل اجتماعی نباشد، نتایج موثر در زمینه کاهش گرایش به مواد مخدر را نخواهیم داشت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را با توجه به شرایط تحریم علیه کشور ما و تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی ضروری عنوان كرد و افزود: باید همه دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی، مردم و مسئولین در جهت مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد گام بردارند و این موضوع را تنها بر عهده یک سازمان و نهاد ندانند.

حسینی در ادامه به شرایط نامطلوب معیشیتی در مرزهای شرقی اشاره و تصریح کرد: تا زمانی که شرایط معیشتی و اقتصادی مردم در استان سیستان و بلوچستان در حد معمول نباشد، می‌توان گفت با پدیده قاچاق مواجه خواهیم بود. باید برای مرزنشینان شرایط مطلوب رفاهی، ورزشی و معیشتی را فراهم سازیم و متاسفانه شهرهای مرزی از نظر مبلمان شهری شرایط مطلوب را برای زندگی ندارد.

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی افزود: حتی یک سینما در برخی شهرهای نقاط مرزی وجود ندارد. لازم است در زمینه بهبود وضعیت زندگی در این مناطق اهتمام جدی شود و فضا را به سمت بهبود وضعیت رفاهی مردم برد. این مساله در واقع مبارزه با مواد مخدر و قاچاق به شمار می‌رود که متاسفانه تاکنون به اندازه کافی بدان توجه نشده است.

حسيني، گام نخست مبارزه با مواد مخدر در مرزهای شرقی را همراهی با مرزنشینان برشمرد و افزود: با تبدیل سیستان و بلوچستان به منطقه آزاد تجاری می توانیم علاوه بر رشد وضعیت اقتصادی در این مناطق با توجه به شرایط اقتصاد مقاومتی نیز بر تولید داخل تکیه کنیم و شرایط را به سمت صادرات به افغانستان پیش ببریم.

وی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان به دلیل نزدیکی به افغانستان که بزرگترین تولید کننده مواد مخدر است، بیشترین مشکلات قاچاق مواد مخدر را دارد و خط مقدم مبارزه با مواد مخدر است، تاکید کرد: با توجه دولت به جوانان به ویژه در مرزهای شرقی می توان اندکی بر این مشکلات فائق آمد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس با اشاره به مشکلات اجتماعی ناشی از اعتیاد به مواد مخدر اشاره کرد و گفت: بیشترین زندانیان کشور به دلیل موضوع مواد مخدر در بند بوده و ریشه بسیاری از طلاق ها نیز اعتیاد است. باید بحث اجتماعی مواد مخدر را جدی گرفت و جهت رفع آن گام‌های موثر برداشت.

حسيني با تاکید بر اینکه مبارزه با مواد مخدر تنها درگیری مرزبان با اشرار و قاچاقچیان نیست، تصریح کرد: با توجه کردن به وضعیت اقتصادی مرزنشینان می توان آنها را در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر سهیم کرد و به نتایج مطلوب در کاهش اعتیاد دست یافت.

منبع خبر:‌ روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۴٫۰۳٫۱۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=18095

برچسب ها