• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
7

کشف ۱۷ تن مواد در سیستان و بلوچستان طی ۲ ماه گذشته/مقابله با سرباندها و مافیای مواد مخدر شروع شد

  • کد خبر : 17971
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

استاندار سیستان و بلوچستان از کشف ۱۷ تن مواد مخدر طی دو ماه گذشته امسال در این استان خبر داد و گفت: مقابله با سرباندها و مافیای مواد مخدر در اولویت قرار گرفته است. به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، علی اوسط هاشمی امشب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان […]

استاندار سیستان و بلوچستان از کشف ۱۷ تن مواد مخدر طی دو ماه گذشته امسال در این استان خبر داد و گفت: مقابله با سرباندها و مافیای مواد مخدر در اولویت قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، علی اوسط هاشمی امشب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در استانداری با بیان اینکه در سال‌جاری شورای هماهنگی مقابله با مواد مخدر مقابله با سرباندها و مافیای مواد مخدر که در سطح حمل و انتقال مواد مخدر فعالیت دارند را در اولویت قرار داده است، افزود: ‌در این راستا از نظر کشفیات روند قابل قبولی را داشته‌اند به گونه‌ای که سال گذشته و در فروردین و اردیبهشت ماه ‌‌بیش از ۴ تن مواد مخدر کشفیات داشته‎اند که امسال این رقم به بیش از ۱۷ تن افزایش یافته که نشان از عزم و اراده جدی مسئولان متولی برای برخورد با عاملان همراهی و همکاری خوب مردم با نیروهای امنیتی در شناسایی و انهدام آنها دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه برای پیشگیری از شیوع مواد مخدر و اعتیاد و آثار سوء آن، همایش فقهی در سطح بین‌المللی برگزار خواهد شد، گفت: فقها و علمای کشورهای همسایه و کشورهایی که با معضل مواد مخدر گرفتار هستند‌ به میزبانی سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد که قطعا نقش به سزایی در اقدامات پیشگیرانه خواهد داشت.

این مسئول با بیان اینکه ظرفیت‌های مذهبی خوبی در سیستان و بلوچستان وجود دارد، تاکید کرد: باید از ظرفیت احکام و مسائل دینی در راستای پیشگیری از میل و گرایش به سمت اعتیاد و مواد مخدر و کلام و مشاوره علما، روحانیون و متنفذین استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ۷۶ درصد کشفیات مواد مخدر در شرق کشور انجام می‌شود، بیان کرد: باید استان‌های شرقی در تصمیم‌گیری‌های کلان نقش داشته باشند و با ایجاد قرارگاه اطلاعاتی، باندها و سرکرده‌های کلان را در بحث مواد مخدر شناسایی و دستگیر کنند.

هاشمی محوریت دادن به سیستان و بلوچستان در زمینه برگزاری کنگره‌ها و نشست‌های ملی را ضروری عنوان کرد و افزود: کنگره ملی رفتارهای پرخطر که در مهرماه امسال در استان برگزار می‌شود یکی از مهم‌ترین کنگره‌هاست که جا دارد تمامی ادارات و دستگاه‌ها همکاری لازم را برای هرچه بهتر برگزار شدن این کنگره با متولیان آن داشته باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: معضل بیکاری و قرار داشتن این استان در مسیر حمل و جابه‌جایی مواد مخدر یکی از آسیب‌هایی است که مردم را در معرض آسیب قرار داده و سلامت آنها را تهدید می‌کند.

این مسئول با بیان اینکه سیستان و بلوچستان باید در برنامه ششم توسعه نقش و جایگاه مهم داشته باشد، گفت: باید سیمای کشور افغانستان، پاکستان و استان سیستان و بلوچستان از حیث آماری تشریح شده و وضعیت تعداد شهدا، تعداد دستگیرشدگان، تعداد به هلاکت‌رسید‌گان، تلفات و آمار کشفیات مواد مخدر در راه مبارزه با مواد مخدر مشخص شود.

وی با تاکید بر اشتغال افرادی معتاد بعد از ترک اعتیاد و بهبود یافتگی کامل، افزود: اداره کل فنی‌وحرفه‌ای باید زمینه را برای مهارت‌آموزی آنها در رشته‌های مختلف که منجر به ایجاد شغل برای آنها شود، فراهم کند.

هاشمی خاطرنشان کرد: استفاده از نیروی کار بومی در تمامی پروژه‌ها و طرح‌های در حال اجرا در استان ضروری است تا بتوان بر مشکلات بیکاری و آسیب‌ها و ناهنجاری‌های ناشی از آن در استان غلبه کرد.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۰۳٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=17971

برچسب ها