دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با استقبال از طرح کارزار پيشگيري از مصرف شيشه در اين استان گفت: با توجه به گزارشها و آمارهايي که از گرايش جوانان نسبت به مواد مخدر صنعتي و بهويژه ماده خطرناک شيشه داريم، در راستاي تقويت طرحهاي پيشگيرانه، اين طرح در استان گلستان اجرايي خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ عليرضا جمشيدي در جلسه اين شورا با بيان اين مطلب اظهار داشت: اداره کل بهزيستي استان گلستان کليات اين طرح را جهت اجرا آماده کند تا استان به عنوان يکي از ۱۰ استان پايلوت جهت اجراي طرح کارزار پيشگيري از مصرف شيشه با همراهي همه دستگاههاي مرتبط، اين طرح را به مرحله اجرا گذارد.
وي خاطر نشان کرد: موفقيت اين دسته از طرحها منوط به اطلاعرساني مناسب، تدبير گروه عملياتي در چگونگي اجراي طرح و پشتيباني و هم پوشاني بين دستگاههاي ديگر است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در ادامه تأکيد کرد: براي کاهش آسيبها به ويژه در حوزه مواد مخدر که به تنهايي عامل بسياري از جرائم و آسيبهاي پر خطر اجتماعي است بايد کار بنيادي صورت بگيرد که اين مهم بدون ايفاي نقش خانه و خانواده، نظام تعليم و تربيت و اطلاعرساني مناسب امکان پذير نخواهد بود.
وي در تشريح موارد اثرگذار در کاهش گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر بيان کرد: خانه و خانواده و نظام تعليم و تربيت از همه جهات ميتوانند در پيشگيري از اعتياد اثرگذار باشند بهويژه در بحث کنترل رفتارهاي فرزندان و دانشآموزان و اينکه در بيرون از محيط خانواده نوجوان و جوانشان با چه افراد و گروههاي سني در ارتباط هستند.
جمشيدي تأکيد کرد: خانوادهها بايد اين آگاهي را داشته باشند و به اين موضوع توجه کنند که فرزندانشان با افراد و گروههايي که اختلاف سني زيادي بين آنها وجود دارد، همراه نشوند زيرا اين همراهي ميتواند باعث بروز اشکالات رفتاري شده و نوجوان و فرزند شما را به سمت آسيب هدايت کند.
وي در ادامه بر دولتي شدن خوابگاههاي دانشجويي تأکيد کرد و گفت: متأسفانه در پانسيونها و خوابگاههاي خصوصي کنترل و نظارت چنداني بر رفتارها و زندگي دانشجويان صورت نميگيرد که اگر تلاش کنيم تا خوابگاهها را به سمت دولتي شدن ببريم، در حوزه کاهش آسيب موثر خواهد بود.
همچنين فريد براتي معاون پيشگيري و درمان سازمان بهزيستي کشور در اين جلسه ضمن ارائه گزارشي از فعاليتهاي پيشگيرانه سازمان بهزيستي کشور در کاهش گرايش به مصرف شيشه از خانوادههاي گلستاني خواست تا از طريق تماس با شماره ۰۹۶۲۸ به عنوان خط ملي پاسخگويي به مسائل اعتياد، موارد و مشکلات خود را در اين حوزه با کارشناسان اين سازمان در ارتباط گذاشته و از مشاوره لازم برخوردار شوند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۲/۳/۶