• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

فرماندار اراک براستفاده ازظرفیت تشکل های مردمی درمباره با موادمخدر تاکید کرد

  • کد خبر : 17904
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۱

فرماندار اراک براستفاده ازظرفیت تشکل های مردمی درمباره با موادمخدر تاکید کرد و گفت: سمن ها و تشکل های مردمی یکی از پل های ارتباطی مردم و مسوولان برای حل مشکلات جامعه هستند. حسین بختیاری روز سه شنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اراک افزود: نگاه مثبت جامعه به فعالیت انجمن های […]

فرماندار اراک براستفاده ازظرفیت تشکل های مردمی درمباره با موادمخدر تاکید کرد و گفت: سمن ها و تشکل های مردمی یکی از پل های ارتباطی مردم و مسوولان برای حل مشکلات جامعه هستند.

حسین بختیاری روز سه شنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اراک افزود: نگاه مثبت جامعه به فعالیت انجمن های مردمی سبب خواهد شد تا کاردکرد این مجموعه در برخورد با برخی مشکلات و به ویژه پیشگیری از مصرف مواد مخدر به درستی انجام شود.

وی اضافه کرد: دولت برحمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد تاکید دارد و این سازمان ها به عنوان یک نهاد مدنی بازوان توانمند دولت در فعالیت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هستند.

وی توضیح داد: حساسیت عمومی در زمینه اعتیاد به مواد مخدر در جامعه باید بیشتر شود و پیشگیری و آموزش اولویت کاری فعالیت دستگاه های فرهنگی و به و ویژه نخبگان و صاحب نظران قرار گیرد .

وی بر استفاده از قابلیت های مردمی و تشکل های اجتماعی درعرصه مبارزه بامواد مخدر در شهرستان تاکید کرد و افزود: برای یک مبارزه فراگیر و تاثیرگذار با مواد مخدر نیازمند بهره گیری از قابلیت های مردمی و افزایش سطح دانش و آگاهی جامعه هستیم .

بختیاری نقش و کارکرد تشکل های مردمی در راستای تحقق شعار امسال را مهم و غیر قابل انکار دانست و تاکید کرد: همدلی و همزبانی دولت وملت در حوزه های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با مشارکت فعال و گسترده مردم و نهادهای مدنی و مردمی محقق می شود.

وی افزود: دولت به ساختار تشکل های مردمی در حل معضلات اجتماعی نگاه مثبتی دارد در عین حال که در مقایسه با فعالیت سمن ها در سایر کشور ما عقب هستیم و لازم است برای موفقیت راه طولانی را طی کنیم.

وی توضیح داد: فعالیت تشکل های مردمی در قالب خواسته درونی است و برای دولت هیچ گونه بار مالی ندارد، مشکلی که اغلب دستگاه های دولتی با آن مواجه هستند.

وی اظهار کرد: امروز هیچ خانواد ه ای از ابتلا و عوارض مرتبط به مواد مخدر جدا نیست و همه در معرض این بلای خانمان سوز قرار داریم و باید هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی فعالیت تاثیر گذار در این حوزه داشته باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز گفت: مجموعه بهداشتی استان در حوزه درمان معتادان به مواد مخدر در مرکز DIC برای مردان، مرکز کاهش آسیب ویژه زنان و کلینک ایدز فعالیت دارد.

دکتر بابک عشرتی افزود: آنچه در حوزه درمان مواد مخدر در استان در حال انجام است با روند سرعت فزاینده اعتیاد ناسازگار است و نیازمند تغییر نگرش متناسب با این پدیده نامیمون اجتماعی است.

وی ادامه داد: سال گذشته در برنامه طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت؛ ۱۹ پایگاه سلامت برای جمعیت هدف ۲۵۰ هزار نفری حاشیه نشین در شهرستان های اراک، خمین، محلات، دلیجان و شازند راه اندازی شد.

وی توضیح داد: ۱۵ پایگاه سلامت توسط بخش خصوصی در حال فعالیت است که همکاری لازم به آنها انجام می شود.

مدیرعامل سازمان های مردم نهاد استان مرکزی نیز دراین نشست گفت: ۴۳۰ سازمان مردم نهاد در این استان برای استفاده هدفمند از ظرفیت ها، فعالیت می کنند.

سیاوش آقاخانی افزود: سازمان های مردم نهاد استان مرکزی در هشت شبکه شامل اجتماعی، حمایت از معلولان، فرهنگی، خیرین، سلامت، پیشگیری، منابع طبیعی و محیط زیست، علمی کارآفرینی و جوانان، فعالیت دارد.

در این نشست مدیر و اعضای انجمنNE (معتادان گمنام اراک )برخی مشکلات و نیازهای خود را مطرح کرد.

از مجموع ۴۳۰ سازمان مردم نهاد ۷۱ تشکل در حوزه اعتیاد در استان مرکزی فعالیت دارند

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۳٫۰۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=17904

برچسب ها