• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
5

معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر: توليد سالانه ۴۰۰ تن هروئين در افغانستان

  • کد خبر : 1784
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۴:۱۰

معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه نيروهاي اشغالگر تامين‌كننده امنيت كشت و توليد مواد مخدر در افغانستان هستند، گفت: با وجود لابراتوارهاي فعال در افغانستان، سالانه ۴۰۰ تن هروئين در آن كشور توليد مي‌شود.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ سردار بهرام نوروزي در […]


معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه نيروهاي اشغالگر تامين‌كننده امنيت كشت و توليد مواد مخدر در افغانستان هستند، گفت: با وجود لابراتوارهاي فعال در افغانستان، سالانه ۴۰۰ تن هروئين در آن كشور توليد مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ سردار بهرام نوروزي در گفت‌وگو با پايگاه اطلاع‌رساني ستاد گفت: اخيراً نيروهاي انگليسي مستقر در استان هلمند با دريافت وجه نقد (به‌عنوان حق‌الزحمه تامين از كشاورزاني كه مبادرت به كشت خشخاش مي‌كنند) از ورود نيروهاي امنيتي افغانستان جهت تخريب مزارع مزبور جلوگيري مي‌كنند.

وي تصريح كرد: اين امر موجب افزايش انگيزه كشاورزان نسبت به كشت خشخاش شده و در عين حال توليد بيش از پيش اين ماده مخدر را دامن مي‌زند.

اين مقام مسوول در ستاد گفت: ميانگين توليد ترياك در افغانستان به ازاي هر هكتار زمين زير كشت در سال ۲۰۱۱ ميلادي به ۴۴ كيلوگرم رسيده كه در مقايسه با سال قبل ۵۲ درصد افزايش يافته، چرا كه در سال ۲۰۱۰ از هر هكتار زمين زير كشت خشخاش، ۲۹ كيلوگرم ترياك برداشته شده است.
نوروزي ادامه داد: به عبارت ديگر علاوه بر افزايش سطح زير كشت، بازده محصول ترياك نيز بالا رفته و به نظر مي‌رسد كشاورزان از روش‌هاي نويني در توليد مواد مخدر بهره گرفته و كارائي خود را ارتقاء‌ داده‌اند.

وي اظهار داشت: همچنين ميانگين ترياك توليد شده در ساير نقاط دنيا از جمله ميانمار و لائوس به ازاي هر هكتار حدود ۱۶ كيلوگرم ترياك مي‌باشد و اين امر به خوبي علت كشت خشخاش در افغانستان و ركوردداري اين كشور در توليد ۸۳ درصدي ترياك جهان را نشان مي‌دهد.

نوروزي با بيان اينكه افغانستان علاوه بر ترياك، مركز توليد هروئين دنيا نيز به شمار مي‌رود، گفت: اين كشور با داشتن حدود ۳۰۰الي۵۰۰ لابراتوار فعال، سالانه به‌طور تقريبي ۴۰۰ تن هروئين توليد مي‌كند و اين لابراتوارها نيز عمدتاً در مناطق هم‌مرز با پاكستان كه حاكميت در آن ضعيف است، استقرار دارند.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۳/۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1784

برچسب ها