• امروز : سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - محرم - 1447
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
کل پست ها: 74000اخبار امروز : 8
8

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد: پذيرش بيش از ۳۱ هزار معتاد متجاهر و فاقد گواهي درمان در ۱۷ مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان

  • کد خبر : 1780
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۶:۳۲

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر از پذيرش بيش از ۳۱ هزار معتاد متجاهر در ۱۷ مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب در سطح كشور طي سال‌هاي ۹۰ و ۹۱ خبر داد.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ بابك دين‌پرست با اعلام اين خبر گفت: براساس گزارش‌هاي […]


معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر از پذيرش بيش از ۳۱ هزار معتاد متجاهر در ۱۷ مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب در سطح كشور طي سال‌هاي ۹۰ و ۹۱ خبر داد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ بابك دين‌پرست با اعلام اين خبر گفت: براساس گزارش‌هاي آماري دريافت شده از سوي شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان‌ها در سال ۹۱، تعداد ۱۷۴۲۲ نفر از افراد داراي شرايط نگهداري در ۱۷ مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب (موضوع ماده ۱۶ قانون) در سطح كشور پذيرش شدند.

وي افزود: اين افراد به ترتيب فراواني در استان‌هاي تهران، البرز، لرستان، كرمان، خراسان رضوي، هرمزگان، آذربايجان غربي، اصفهان، كرمانشاه، مازندران، گلستان، مركزي، فارس، خراسان شمالي، خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان و همدان پذيرش و نگهداري شدند.

معاون كاهش تقاضا ستاد تصريح كرد: بيشترين فراواني پذيرش در استان تهران با ۶۸۱۴ نفر و كمترين فراواني در استان همدان با ۵۱ نفر بوده كه دليل آن راه‌اندازي اين مركز در همدان در اسفند ماه سال گذشته مي‌باشد.

دين‌پرست ادامه داد: در سال ۹۰ نيز، تعداد ۱۳۹۰۳ نفر تحت پوشش مراكز فوق قرار گرفتند كه از اين تعداد ۱۱۷۲۲ نفر در استان تهران و ۲۱۸۱ نفر به ترتيب ميزان فراواني در استان‌هاي فارس، خراسان‏رضوي، مركزي، خراسان شمالي، البرز، اصفهان، گلستان، كرمان و آذربايجان غربي پذيرش شدند.

وي افزود: بيشترين تعداد پذيرش بعد از استان تهران در استان فارس با ۸۶۰ نفر و كمترين پذيرش (به دليل راه‌اندازي مركز در پايان سال) در استان آذربايجان غربي با ۳۸ نفر بوده است.

وي با بيان اينكه مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان هفته گذشته در استان چهار محال و بختياري افتتاح و راه‌اندازي شد، اظهار كرد: اين مركز يازدهم خرداد ماه جاري در مازندران افتتاح مي‌شود و همچنين مركز فوق در خوزستان در مرحله پاياني احداث و راه‌اندازي مي‌باشد.

دين‌پرست گفت: طبق ماده ۱۶ اصلاحيه قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر، معتادان به مواد مخدر و روان‌گردان (در دو ماده ۴ و ۸ ) فاقد گواهي درمان (موضوع ماده ۱۵) و متجاهر به اعتياد، با دستور مقام قضايي براي مدت يك تا سه ماه در مراكز دولتي و مجاز درمان و كاهش آسيب نگهداري مي‌شوند.

وي افزود: تمديد مهلت براي يك دوره سه ماهه ديگر با درخواست مراكز مذكور بلامانع است و با گزارش مراكز مذكور و بنا بر نظر مقام قضايي، چنانچه معتاد آماده تداوم درمان طبق ماده ۱۵ اين قانون باشد، تداوم درمان وفق ماده مزبور بلامانع مي‌باشد.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۳/۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1780

برچسب ها