دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اهميت نقش ورزش در پيشگيري از اعتياد، اقلام و امکانات ورزشی به ۲۵ روستای۱۲ شهرستان استان برای تجهیز خانههای ورزشی روستایی ارسال شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان، محمدهادی مرعشی در مراسم اعزام کاروان امید و نشاط در قالب ارسال امکانات ورزشی برای خانههای ورزشی روستایی، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط مرزی، جزء استانهای مهم کشور در مقابله با مواد مخدر و به نوعی در خط مقدم مبارزه قرار دارد و پر واضح است كه در اين راستا با معضلات اجتماعي فراواني گريبانگير است که این خود لزوم توجه به جوانان این منطقه را بیش از پیش آشكار میسازد.
وي افزود: اولویت این شورا در سال گذشته درمان و حمایتهای اجتماعی بود که کارهای بسیار خوبی در این راستا انجام شد و امسال نيز انجام اقدامات فرهنگي وپيشگيري هدف گزاري شده است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به تفاهمنامه همکاری بین ستاد مبارزه با مواد مخدر با وزارت ورزش و جوانان، راهاندازی و تجهیز خانههای ورزشی روستایی در اولویت قرار گرفت.
مرعشي گفت: در سیستان و بلوچستان که جمعیت روستایی آن بیشتر از شهری است، باید توجه به مباحث فرهنگی ورزشي و پيشگيري به ویژه در روستاها بیشتر باشد و در این میان جمعیت هدف ما کانونهای دانشآموزی است كه بيشتر در روستاها حضور دارند.
وي افزود: در این راستا و با هدف پرکردن اوقات فراغت جوانان ونوجوانان به نحو مطلوب و گسترش فضاهای ورزشی در روستاها، توزیع اقلام ورزشی در بین روستاهای مرزی در دستور کار قرار گرفته که در سیستان و بلوچستان امروز شاهد ارسال تجهیزات ورزشی رشتههای مختلف به ۲۵ روستای مرزی در شهرستانهای استان هستیم.
دبير شوراي هماهنگي استان با تاکید بر اینکه بیشتر روستاهای سیستان و بلوچستان فاقد امکانات و تجهیزات ورزشی و تفریحی لازم هستند، گفت: امیدواریم استفاده بهینه از این اقلام و امکانات ورزشی و استقبال خوب مردم روستا سبب شود شاهد افزایش چند برابری این امکانات و تجهیزات برای خانههای ورزش روستایی باشیم.
مرعشی با تاکید بر مستندسازی از میزان استقبال مردم از امکانات ورزشی در روستاها به صورت فیلم و عکس، گفت: قطعا ارسال مستندات به ستاد عزم مسئولين را برای حمایت بیشتر، افزایش میدهد.
همچنين مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه ورزش سهم بسزایی در ایجاد شور و نشاط در جوانان و مردم منطقه دارد، گفت: کاهش ناهنجاریهای اجتماعی، عدم گرایش به مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی و توسعه فرهنگی و اجتماعی از جمله مزایای سوق دادن جوان به سمت ورزش است.
حسین ثوری توزیع عادلانه امکانات ورزشی، پر کردن اوقات فراغت جوانان، کمک به تامین سلامت جسمانی روستاییان، در دسترس قرار دادن وسایل ورزشی و ایجاد تعلق خاطر برای روستاییان در راستای ماندگاری در مکان زندگیشان را از جمله مزایای تجهیز خانههای ورزش روستایی دانست.
وی با اشاره به اینکه امروز ۴۲۵ قلم کالا به ۲۵ روستای ۱۶ شهرستان سیستان و بلوچستان ارسال شد، گفت: میزان ۸۰ میلیون تومان برای تهیه این اقلام ورزشی هزینه شده است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان ۹۴٫۰۲٫۳۰